iPhone XS Max alınır mı?

Elduex

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, pili %80'in üzerinde olan temiz, parçası değişmemiş ikinci el bir XS Max almak istiyorum. Biliyorum, bulması zor ama o işi bana bırakın, sizce bu telefon temizi bulunursa iş yapar mı?

İş yapar tanımını açmak lazım biraz. Günlük kullanım içinse bence alınır o bütçelerde. Ama ekstra bir şey beklemediğinizi düşünüyorum. Max 1-2 yıl kullanabilirsiniz ancak.
Oyun oynamıyorum, daha çok sosyal medya için kullanıyorum ama günde 7 saat kullandığım oluyor bazen. Yani oyunlarda mükemmel iş yapacak bir telefon beklemiyorum ama yine de arada kafama eser indirebilirim. Bu arada 256 GB'lık modelini almayı düşünüyorum.

İlla iOS olsun diyorsanız olabilir ama aynı bütçelerdeki Android tarafına da bakmak lazım.

Yanlış bilgi
Çok yoğun kullanım sonrası bataryası yetmez ama onun dışında bence idare eder. O fiyatlara alınan çoğu Android'den kamerası daha iyi olucak, sadece diğer telefonlardan kötü yanı ekranı 60 hz ve lcd bir ekran var. Senin için sıkıntı olmazsa alabilirsin. Pil sıkıntısınıda güçlendirilmiş pil alarak halledebilirsin bence, Deji'nin güçlendirilmiş pilleri çok iyi bence, önceden eski iPhone 8 ime almıştım baya bir fark olmuştu eskisine göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlla iOS olsun diyorsanız olabilir ama aynı bütçelerdeki Android tarafına da bakmak lazım.
Evet son derece haklısınız üstelik kısıtlı bir bütçem yok daha önce s24 fe s23 fe modellerini de almayı düşünmüştüm ama dediğim gibi üst seviye bir telefon almak istemiyorum mükemmel performans beklemiyorum yani, malumunuz ucuz android telefonlar da çok hoş değil bu yüzden ios tarafına yönelmek istedim.

En sevdiğim iphonedur ama şu an günlük kullanım için almak çok mantıklı değil bence güncelleme desteği de bitti ucuza da satmıyorlar.Şu an alsam yedek olsun diye alırım ve koleksiyon niyetine.

Evet son derece haklısınız üstelik kısıtlı bir bütçem yok daha önce S24 FE S23 FE modellerini de almayı düşünmüştüm ama dediğim gibi üst seviye bir telefon almak istemiyorum mükemmel performans beklemiyorum yani, malumunuz ucuz Android telefonlar da çok hoş değil bu yüzden iOS tarafına yönelmek istedim.

Düşüncenizi anlayabiliyorum bende aynı düşüncede bir insanım. Hafta başına kadar iPhone 6S kullanıyordum hatta. Ancak Android'e bu kadar ön yargılı olmamak lazım bence. S20FE veya S21FE gibi telefonlar günümüzde gayet işinizi görebilecek cihazlar olabilir. Pil sizi çok zorlayabilir. Ne kadara almayı düşünüyorsunuz?

Çok yoğun kullanım sonrası bataryası yetmez ama onun dışında bence idare eder. O fiyatlara alınan çoğu Android'den kamerası daha iyi olacak sadece diğer telefonlardan kötü yanı ekranı 60 Hz ve LCD bir ekran var senin için sıkıntı olmazsa alabilirsin. Pil sıkıntısınıda güçlendirilmiş pil alarak halledebilirsin bence Deji'nin güçlendirilmiş pilleri çok iyi bence önceden eski iPhone 8'ime almıştım bayağı bir fark olmuştu eskisine göre.

Ekranı OLED.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı