Oyun oynamıyorum, daha çok sosyal medya için kullanıyorum ama günde 7 saat kullandığım oluyor bazen. Yani oyunlarda mükemmel iş yapacak bir telefon beklemiyorum ama yine de arada kafama eser indirebilirim. Bu arada 256 GB'lık modelini almayı düşünüyorum.İş yapar tanımını açmak lazım biraz. Günlük kullanım içinse bence alınır o bütçelerde. Ama ekstra bir şey beklemediğinizi düşünüyorum. Max 1-2 yıl kullanabilirsiniz ancak.
Evet son derece haklısınız üstelik kısıtlı bir bütçem yok daha önce s24 fe s23 fe modellerini de almayı düşünmüştüm ama dediğim gibi üst seviye bir telefon almak istemiyorum mükemmel performans beklemiyorum yani, malumunuz ucuz android telefonlar da çok hoş değil bu yüzden ios tarafına yönelmek istedim.İlla iOS olsun diyorsanız olabilir ama aynı bütçelerdeki Android tarafına da bakmak lazım.
Evet son derece haklısınız üstelik kısıtlı bir bütçem yok daha önce S24 FE S23 FE modellerini de almayı düşünmüştüm ama dediğim gibi üst seviye bir telefon almak istemiyorum mükemmel performans beklemiyorum yani, malumunuz ucuz Android telefonlar da çok hoş değil bu yüzden iOS tarafına yönelmek istedim.
Bulduğunuz fiyata göre değişir. Biraz daha üstüne ekleyip 17-18 bin liraya android telefon almak çok daha güzel olur.Merhaba, pili %80'in üzerinde olan temiz, parçası değişmemiş ikinci el bir XS Max almak istiyorum. Biliyorum, bulması zor ama o işi bana bırakın, sizce bu telefon temizi bulunursa iş yapar mı?
Çok yoğun kullanım sonrası bataryası yetmez ama onun dışında bence idare eder. O fiyatlara alınan çoğu Android'den kamerası daha iyi olacak sadece diğer telefonlardan kötü yanı ekranı 60 Hz ve LCD bir ekran var senin için sıkıntı olmazsa alabilirsin. Pil sıkıntısınıda güçlendirilmiş pil alarak halledebilirsin bence Deji'nin güçlendirilmiş pilleri çok iyi bence önceden eski iPhone 8'ime almıştım bayağı bir fark olmuştu eskisine göre.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.