- Makaleler
- 4
Son cümle için mi yazdın bu kadar mesajı?
Zannetmiyorum, arkadaş gerçekten XS Max kulanıyor.
Son cümle için mi yazdın bu kadar mesajı?
Neden uğraşayım ?Sebep ?
O zaman iPhone'nuzu bırakın gidin başka bir android tercih edin 5 yıl boyunca böyle performans alabileceğiniz başka bir cihaz olduğunu düşünmüyorum.
Görüşme?FaceTime ile görüşürken batarya dayanmıyor hocam mecbur takıyordum.
Dalga geçiyorsundur umarım ? XS Max kullandığın bile şüpheli geldi bana. Marka karalamak için konu açıp uğraşmak. Ne bileyim ?Neden uğraşayım ?
S9'lar, Note 9'lar hâla taş gibi ama sen bilirsin.O zaman iPhone'nuzu bırakın gidin başka bir android tercih edin 5 yıl boyunca böyle performans alabileceğiniz başka bir cihaz olduğunu düşünmüyorum.
Senin güven problemin mi var hocam? Kimim ki koskoca Apple karalayacam. Tekrar telefon alsam zaten İphone alırım. Ben yok İPhone şöyle iyi böyle iyi diyenler için açtım bu konuyu.Dalga geçiyorsundur umarım ? XS Max kullandığın bile şüpheli geldi bana. Marka karalamak için konu açıp uğraşmak. Ne bileyim ?![]()
S9'lar, Note 9'lar hâla taş gibi ama sen bilirsin.
Ekran kaydı alırsanız sorunu çözeriz o zaman ? Sorunun çözülmesini istemiyorsan neden konu açtın ?Senin güven problemin mi var hocam? Kimim ki koskoca Apple karalayacam. Tekrar telefon alsam zaten İphone alırım. Ben yok İPhone şöyle iyi böyle iyi diyenler için açtım bu konuyu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.