iPhone XS Max vs iPhone 11

MRKarki

Picopat
Daha fazla  
Hocam merhaba ben seneye telefon alacağım. Seneye göre düşünürsek iPhone 11 mi daha mantıklı yoksa XS Max mi? İkisi de eylül'de iOS 18 alacak ama sonra desteği bırakacak. İkisini kullanmış veya ikisi hakkında iyi bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.

Benim kuzenimde iPhone 11 düz olanı var telefon fırın gibi eğer göze alırsan al ama hiç önermiyorum.

Şu anda bile bayağı eski ve fiyatına göre kötü telefonlar ikisi de. Seneye daha da kötü ve külüstür olacaklar. Çok çok uygun fiyata bulunmadıkları sürece alınmaları mantıklı olmaz.

Hocam merhaba ben seneye telefon alacağım. Seneye göre düşünürsek iPhone 11 mi daha mantıklı yoksa XS Max mi? İkisi de eylül'de iOS 18 alacak ama sonra desteği bırakacak. İkisini kullanmış veya ikisi hakkında iyi bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.

XS Max ekran olarak daha iyi ve çelik bir kasaya sahip. Ekran çerçeveleri de daha ince. iPhone 11 ise işlemci olarak daha iyi ama ekran çöp. Ben olsam XS Max alırım.

XS Max ekran olarak daha iyi ve çelik bir kasaya sahip. Ekran çerçeveleri de daha ince. iPhone 11 ise işlemci olarak daha iyi ama ekran çöp. Ben olsam XS Max alırım.
Yani benim ihtiyacım olan iyi Hz ve iyi oyun oynatması xs Max karşılarmı sizce hocam

Bu bütçede yurt dışı almak daha mantıklı. 12 Pro alınabilir.
IMEI kaydı çok pahalı ya

Yani hocam şuan o fiyataki androidlerde çok iyi deil o paraya alcaklarım 1 sene sonra çöp oluyo
Şu anda bile bayağı eski ve fiyatına göre kötü telefonlar ikisi de. Seneye daha da kötü ve külüstür olacaklar. Çok çok uygun fiyata bulunmadıkları sürece alınmaları mantıklı ol

XS Max oyun yönünden berbat. Eğer oyun için alacaksanız en az 13 Pro almalısınız 120 Hz olan en ucuz model.
Para yok

Technopat Haberler

Geri
Yukarı