iPhone XS şu an alınır mı?

11 almaya bakın Apple X serisini hiç sevmiyor, 11 kamera olarak günümüzdekilere yakın ama X serileri değil.

Alınır hocam, hala çoğu son model Android telefonu tokatlar geçer, ki hala en az 4-5 yıl kullanım ömrü var.

11 almaya bakın Apple X serisini hiç sevmiyor, 11 kamera olarak günümüzdekilere yakın ama X serileri değil.

Evet son durum olarak X serisine bakarken 2. el çok temiz ve 1 yıl Apple garantili kutulu bir iPhone 11 64 GB buldum. Fiyatı da biraz bütçemi aşıyordu ama birkaç bin daha verip neden bu telefonu al mıyım ki dedim. Sahibiyle iletişim kurdum. Yarın telefonu almaya gideceğim. Telefondan anlayan birkaç kişiyle konuştum, X'e vereceğin para çöp olur. Eğer bu kadar bütçen varsa üzerine biraz koy 2. el 11 bak dedi. Bende mantıklı buldum. Durum bu.

XS'in 11'den üstün özellikleri de var şahsen XS'i tercih ederdim. Sonuçta XS'in ardılı 11 Pro, 11 değil.

Ama 11 çok daha hızlı bir telefon. Ve daha yeni.
Yani tamamen zevklerine bağlı bir seçim.
XS malzeme kalitesi olarak apayrı bir seviyede, ekran hem çözünürlük hem özellik olarak yine daha iyi, telefoto lensi var daha detaylı fotoğraflar çekebilirsin hedefe yaklaşmadan, 3d touch var, daha ince

11 ise 1 yıl daha yeni ama destekleri beraber de kesilebilir belli olmaz, pil birazcık daha iyi, ekran biraz daha büyük, ultra geniş kamerası var daha geniş fotoğraflar çekebilirsin hedeften uzaklaşmadan

Naptiniz hocam? Ben de xs bakıyorum.
Şu an iPhone 11 sahibiyim. İyi ki 11 almışım, gerçekten hiç takılma yok, güzel fotoğraflar çekebiliyor, pil kapasitesi gerçekten çok yeterli tüm günü çıkartıyor. Benim beklentimi karşıladı. Şahsen düşüncem XS alacağıma üzerine birkaç bin daha koyup beni senelerce idare edebilecek bir telefon almak daha mantıklı geldi. Çünkü bundan 2 sene sonraki ekonomik durumu kestiremiyordum. Daha sonra değiştirememe riski vardı.

temiz 2.ellerde fiyatlar ne kadar ortalama?
XS almak istiyorsanız 2. El değilde benimde yeni keşfetmiş olduğum kavram olan garantili yenilenmiş telefon bakabilirsiniz. En azından sorun yaşarsan 1 yıl garantili oluyor. Araştırmanı öneririm.

İfadeler: Kfl
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…