Ben iPhone 11 bakıyordum, sonra malum fiyatlar çok arttı. Telefon 15k olunca bende biraz daha alt modellere yöneldim. Elimde 8K kadar bir bütçe var. Bu fiyata alabileceğim en iyi cihaz iPhone XS. Evet çok yeni bir telefon olmadığını biliyorum, desteği 2 yıl sonra bitecek bunu da biliyorum ama bu telefonu aldıktan 2 yıl sonra modeli yükseltebilirim. Sadece 2024 yılına kadar telefonu sorunsuz bir şekilde kullanmayı istiyorum. Telefonu daha çok internette gezinmek, oyun oynamak (mesela Minecraft vb. simülasyon oyunları), Instagram'da gezinmek için kullanıyorum. Tüm bu şeyleri yaparken takılma vb. problemler yaşar mıyım? Ve şu anki şartlara göre hala iPhone XS alınır mı? Telefonun ne gibi sorunları var?
11 almaya bakın Apple X serisini hiç sevmiyor, 11 kamera olarak günümüzdekilere yakın ama X serileri değil.
Ama 11 çok daha hızlı bir telefon. Ve daha yeni.XS'in 11'den üstün özellikleri de var şahsen XS'i tercih ederdim. Sonuçta XS'in ardılı 11 Pro, 11 değil.
Yani tamamen zevklerine bağlı bir seçim.Ama 11 çok daha hızlı bir telefon. Ve daha yeni.
Naptiniz hocam?Ben de xs bakıyorum temiz 2.ellerde fiyatlar ne kadar ortalama?Ama 11 çok daha hızlı bir telefon. Ve daha yeni.
Şu an iPhone 11 sahibiyim. İyi ki 11 almışım, gerçekten hiç takılma yok, güzel fotoğraflar çekebiliyor, pil kapasitesi gerçekten çok yeterli tüm günü çıkartıyor. Benim beklentimi karşıladı. Şahsen düşüncem XS alacağıma üzerine birkaç bin daha koyup beni senelerce idare edebilecek bir telefon almak daha mantıklı geldi. Çünkü bundan 2 sene sonraki ekonomik durumu kestiremiyordum. Daha sonra değiştirememe riski vardı.Naptiniz hocam? Ben de xs bakıyorum.
XS almak istiyorsanız 2. El değilde benimde yeni keşfetmiş olduğum kavram olan garantili yenilenmiş telefon bakabilirsiniz. En azından sorun yaşarsan 1 yıl garantili oluyor. Araştırmanı öneririm.temiz 2.ellerde fiyatlar ne kadar ortalama?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.