iPhone XS vs 11

Kullanan insanların olması çöp olmadığı anlamına gelmiyor, konu sahibi şu an satın almak istiyor ve 2023 yılının sonunda olduğumuza göre artık bu cihazlar çöp.

Zaten iPhone 11 çöp LCD ekran kullanıyor.

Apple kullanıcıları Bazı şeyleri görmemek için kendini zorluyor.
Emin ol iPhone 11 için onca zaman mücadele ettim bu forumda, her şeyi senden daha iyi biliyorum. iPhone XS gibi efsane bir cihaza eski diye çöp demek fanboyluktur.
 
"Gunumuzde alinmamasi gereken cihaz" tabiriyle "cop" tabirini karistirmamak gerek. Misal Samsung A02 "cop"tur, ama S7 ise "gunumuzde alinmamasi gereken cihaz"dir.

Konudaki telefonlara uyarlayacak olursak, XS ve 11 gibi telefonlar "gunumuzde alinmamasi gereken cihaz" basligi altina girebilecek modeller. Bu arada ucuza bulursaniz tabii ki de alinir. Cunku bu cihazlarin tek eksisi, ederinden pahaliya satilmasi. Misal XS 8'e satilsa kimse itiraz etmez. Ama 12'ye satildigi yerde "Hayirdir?" derim. Ayni sekil iPhone 11'in 17-18'e satildigi yerde "Hayirdir?" derim. Ki bunlar yine en iyimser degerlendirilmis hali. Daha isin icine muadil veya ustun cihazlarin ayni fiyata veya daha ucuza satilmasi durumunu katmadim. Yalniz bu mesajdan sunu cikarmamak gerek: "Muadillerine gore zayif ve pahali olmasi, o telefonu cop yapar."
 
XS kullanım açısından çok daha keyifli. 11 de aşağı yukarı öyle daha uzun ömür ve rahat satmak istiyorsan 11. fakat OLED ve tasarım takıntın varsa kesinlikle XS.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı