iPhone XS'den sıkılıp S10 5G almak

MerTTF

Hectopat
Yurt dışı IMEI'li uzatmalı XS e sahibim. 3GS'den beri iPhone kullanıyorum geçtiğimiz aylarda bu telefonu aldım ve artık iOS atmosferinin beni sıktığını gördüm. Samsung S10 5G -ülkemize gelmeyen S10+ın abisi- almayı düşündüm (yine yurt dışı) telefon uygulama açılış hızlarında vs XS i rahat rahat götürüyor ama sizce Android üzer mi? Sonuçta 13 güncellemesini almayacak. Pişman olursun diyeni duydum ama telefonum beklentilerimi karşılamadı örneğin hepimizin bildiği hayatta kalma oyununda HDR da bile 50 FPS verirken akıcı da 60 FPS de yoğunluk olan bölgelerde droplar giriyor. Ayrıca sizce S10 5G bu tür donmalar kasmalar yapar mı? Hemen hemen 7 8 ay kullanacağım alırsam.

Ben de bir 2 ay önceye kadar kullanıyordum ısınma dışında herhangi bir sıkıntısı yoktu. Eğer XS'i satmayı veya vermeyi düşünürseniz ben alabilirim:)

O telefonla oyunlarda kasma donma yaşayamazsın.
8 Çekirdek 8 GB RAM var.
Ancak ekran 60 Hz akıcı hisseder misin bilemem.
Ben yıllardır IPhone kullanan birisi olarak Android sevmediğimden önermiyorum ancak farklılık iyidir ve telefon da kötü değil.

Bence alınır. (ekran 2K, kamera, Samsung uygulamaları beni Android'e tetikleyen şeyler) temiz bulunabiliyorsa tabii ki. Donanım olarak da şu an 3 yıllık telefon olmasına rağmen öyle aman aman performans düşüşü fazla olmaz. Sadece Snapdragon'lu versiyona göre şarjı biraz hızlı gidebilir.

Ben de bir 2 ay önceye kadar kullanıyordum ısınma dışında herhangi bir sıkıntısı yoktu. Eğer XS'i satmayı veya vermeyi düşünürseniz ben alabilirim:)
XS'im yurtdışı imeili dediğim gibi ve 9 ay da açık şuan 🙂

O telefonla oyunlarda kasma donma yaşayamazsın.
8 Çekirdek 8 GB RAM var.
Ancak ekran 60 Hz akıcı hisseder misin bilemem.
Ben yıllardır IPhone kullanan birisi olarak Android sevmediğimden önermiyorum ancak farklılık iyidir ve telefon da kötü değil.
XS de günlük kullanımda sıkıntı çekmedim sadece oyunlarda gereksiz fazla ısınıyordu ve buda performans kaybına sebep oluyordu fazlasıyla beni mutsuz eden şey bu birde sanırım 5.8 ekran küçüklüğünden sıkıldım. param xs max a yetseydi onu düşünürdüm ancak yetmiyor :|

Bence alınır. (ekran 2K, kamera, Samsung uygulamaları beni Android'e tetikleyen şeyler) temiz bulunabiliyorsa tabii ki. Donanım olarak da şu an 3 yıllık telefon olmasına rağmen öyle aman aman performans düşüşü fazla olmaz. Sadece Snapdragon'lu versiyona göre şarjı biraz hızlı gidebilir.
Temiz buldum 3 yıllık telefon olması beni sıkıntıya sokmaz şuanki xs de 4. yılını dolduruyor tanıtılma bakımından ayrıca xs den sonra bence s10 5g nin bataryası beni mutlu edeceğini düşünüyorum :))

XS'im yurt dışı IMEI'li dediğim gibi ve 9 ay da açık şu an 🙂

XS de günlük kullanımda sıkıntı çekmedim sadece oyunlarda gereksiz fazla ısınıyordu ve bu da performans kaybına sebep oluyordu fazlasıyla beni mutsuz eden şey bu bir de sanırım 5.8 ekran küçüklüğünden sıkıldım. Param XS Max'a yetseydi onu düşünürdüm ancak yetmiyor:|

Temiz buldum 3 yıllık telefon olması beni sıkıntıya sokmaz şu anki XS de 4. yılını dolduruyor tanıtılma bakımından ayrıca XS'den sonra bence S10 5G'nin bataryası beni mutlu edeceğini düşünüyorum :))

S10 modelinin bataryasi kötü sadece Plus modelleri iyi bence XS'den geçilecek bir model değil IOS'dan sıkıldıysan belki geçilebilir ama güncelleme almiyacak ve işlemcisi daha kötü bir cihaz illa ekrandan geçiyorsan XS Max'a geçebilirsin.

S10 modelinin bataryasi kötü sadece Plus modelleri iyi bence XS'den geçilecek bir model değil IOS'dan sıkıldıysan belki geçilebilir ama güncelleme almiyacak ve işlemcisi daha kötü bir cihaz illa ekrandan geçiyorsan XS Max'a geçebilirsin.

S10 modellerinin bataryası kötü ancak XS ve XS Max'ten fazlasıyla iyi XS in bataryası aşırı yetersiz. XS Max fiyatları ise malum XS satıp üstüne konulmadan alınacak bir seviyede değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı