iPhone X'ten memnun musunuz?

Bir konuda güncellemelerin iyice ısınmaya sebep olduğu yazıyordu. Ayrıca güncellemelerde çok önemli değişiklikler oluyor mu? Normal kullanımda açıkçası şu anda da güncellemeler umurumda olmuyor Android tarafında da.

Isınma konusunda haklılar bayağı bir ısınıyor güncellemeler geliyor ama ahım şahım değil ben olsam sizin yerinizde biraz bütçe çıkardım.

Hocam X mi kaldı gözünü seveyim onlar ölü yatırımdan fazlası değil en az 13 almanı tavsiye ederim.
Bütçe buna yetiyor hocam. 13'ü bırakın 11'e ekstra en az 4k kısacası benim 40 günlük okul harçlığımdan biriktirmem gerekiyor yemeden içmeden.

Ana cihazım olarak hiç kullanmadım ama 4-5 tane sattım, yani idare eder bir telefon ama IOS 16'dan ileriye gidemediği için şahsen çok önermem yerine iPhone Se 2 alınmasını öneriyorum aynı fiyata en azından güncel, daha az sorunlu ve daha uzun ömürlü.
11 için 3K çıkmaya değeceğini düşünüyorum.
10K'ya alacağı iPhone 11'in hayrını görmeyecektir o cihaz için 12'lerin biraz üstünü gözden çıkarmak lazım.

11 için 3K çıkmaya değeceğini düşünüyorum.
3000 TL az para ancak öğrenci halimle benim 30 günlük yemek parama denk geliyor. 3 bin lira ayırmakta problem yok da 30 gün aç kalmamda problem var işte :(

Ana cihazım olarak hiç kullanmadım ama 4-5 tane sattım, yani idare eder bir telefon ama IOS 16'dan ileriye gidemediği için şahsen çok önermem yerine iPhone Se 2 alınmasını öneriyorum aynı fiyata en azından güncel, daha az sorunlu ve daha uzun ömürlü.

10K'ya alacağı iPhone 11'in hayrını görmeyecektir o cihaz için 12'lerin biraz üstünü gözden çıkarmak lazım.
Facebook marketplace'te ciddi ciddi temiz cihazları uyguna satan öğretmen ablalar vs. var. Onlardan denk getirilebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı