iPhone 11 vs iPhone XS

onbasisancar

Hectopat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarım
Arkadaşlar merhaba elimde duran cihazlardan birkaçını çıkarttık. Nakitim oluştu. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? 11 işlemci ve GPU olarak gönlümü fethetse de XS ekran yönüyle cazip geliyor. Ayrıca 11'de sadece zoom lens yok geri kalan lensler aynı Pro modellerindeki. Şimdi 7K para vermişken AMOLED kullanmak ister herkes. Çok kararsız kalmış durumdayım.

11 tercih ederdim ben. En başta Apple cihazlar için en güncel modeli seçmek de fayda vardır. Evet ekran konusunda XS baya iyi fakat kamera konusunda özellikle gece çekimi konusunda 11 modeli baya iyi. Amoled ekran eksikliğini veya varlığını devasa hisseder misin onu bilemedim günlük hayatta. Yani "tüh Amoled olaydı iyiydi" der mi insan bilemedim:) Ama gece resim çekeceğin zaman kumlu bir görüntü ile karşılaşınca güzel sövüyor insan orası kesin:)

@painkiller İşlemcisi bile yeter, iPhone 11 de A13 Bionic var.
E tabii. Yani günlük kullanıcı için bile gerekli farkları var. XS kötü bir cihaz değil ama fiyatlar yakınken neden daha iyisi olmasın:) Mesela arkadaşım da var 11 modeli. Gece fotoğraf derdi yok. Biz bir çekiyoruz terliğe kaçmış kum gibi leş resimler, onunki tertemiz çıkıyor. Sırf Amoled için... bilemedim:)
iPhone 11 sırf gece fotoğraf çekimi için bile alınabilir. Elimdeki XR deli gibi hızlı çok elit bir telefon, ancak gece çekimlerinde daha dün krizdeydim :D
XR, XS deli cihazlar. Her türlü güzel cihazlar. Ama kamerada maalesef 11'e karşı direnemezler:)

Konuyu hortlatmış gibi olacağım ancak karar verdiniz mi? Tercihiniz ne oldu? Ben 5 yıllık 6s kullanıcısıyım. 11'in işlemcisi ve kamerasının yanında Xs'in mükemmel ekranı var. Hangisini tercih etsem diğerinin eksikliğini hissederim? Sizin tercihiniz sonuçlandıysa izleniminiz ne oldu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı