iPhone X'ten S10 veya Mate 20 Pro'ya zorunlu geçiş

Merhaba arkadaşlar. Çok severek kullandığım iPhone X cihazımın arka kamerasının toz almasından dolayı satmak zorundayım. Bu şekilde kullanırken çektiğim fotoğraflarda gündüz dahi grenlenmeler oluyor. Cihazın garantisi yok ve garantisi olmayan cihazlarda (olanlarda da) kamera tamiri yerinde değişim oluyormuş ücret vererek. Maalesef bu ücreti karşılayacak durumda değilim. O yüzden elimdeki cihazı takaslama veya satıp başka cihaz alma yoluna gitmeyi düşündüm. S10 ve Mate 20 Pro buldum iki cihaz da garantili 4500 TL. Sizce takası gerçekleştirmeli miyim veya elimdekini satıp bunlar haricinde bir cihaza mı yönelmeliyim? Ya da masrafını karşılayarak cihaz değişimi mi yapmalıyım? Eğer değişim yaparsam ellerinde iPhone X yoksa bir üst veya bir alt seriyi mi verirler?

Hocam benim anlamadığım neden yeni bir telefon almak yerine kamera değişimi yaptırmıyorsunuz? İnternetten baktığım kadarıyla iPhone X kamera değişimi yaklaşık 500 lira. Güvenilir ve kaliteli bir tamirciye giderseniz sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

Hocam benim anlamadığım neden yeni bir telefon almak yerine kamera değişimi yaptırmıyorsunuz? İnternetten baktığım kadarıyla iPhone X kamera değişimi yaklaşık 500 lira. Güvenilir ve kaliteli bir tamirciye giderseniz sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
Yaşadığım yerde kamerasını değiştireceğim bir teknik servis yok hocam. İşi bilmeyen birine verirsem daha da beter eder diye korkuyorum. Ayrıca dışarıda bir yerde yaptırırsam IP sertifikalarını da yok etmiş olacağım.

Son düzenleme:
Yaşadığım yerde kamerasını değiştireceğim bir teknik servis yok hocam. İşi bilmeyen birine verirsem daha da beter eder diye korkuyorum. Ayrıca dışarıda bir yerde yaptırırsam IP sertifikalarını da yok etmiş olacağım.
Anladım hocam. O IP sertifikalarını yok etme olayını bilmiyorum fakat sizin için büyük bir sorun teşkil edecekse yaptırmamak daha iyi olur tabii... Konuya gelecek olursak kesinlikle S10 tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı