Mate 20 Pro vs IPhone XR

ibromzii

Decapat
Arkadaşlar yurt dışından telefon almayı düşünüyorum, fakat iki telefon arasında kaldım. Uzun zamandır IOS kullanıyorum fakat Mate 20 Pro cazip geldi. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yurt dışından telefon almayı düşünüyorum, fakat iki telefon arasında kaldım. Uzun zamandır IOS kullanıyorum fakat Mate 20 Pro cazip geldi. Sizce ne yapmalıyım?
XR yerine XS alabilirseniz karşılaştırılabilir olacaktır. Mate 20 Pro amiral gemisi, XR ise "düşük bütçeli" insanlar için her ne kadar Türkiye'de farklı olsa da. Bu ikisi arasından Mate 20 Pro alırdım, tasarımı çok güzel duruyor. Telefonun özellikleri de cabası.

Mate 20 pro hakkinda pek bi bilgim yok aciksasi ama XR konusunda su konulari goz onunde bulundururak bi kac seyden bahsedecegim.eger cok takilmadiginiz konular ise ekrani lcd.avantaji ise amoled veya oled gibi guclu ekranlara oranla islemciyi daha az yoran bi ekran.kamera tek kamera cift kamere muhabbetine takilmiyorsaniz bence gayet yeterli.islemcisi a12 bionic yani hali hazirda xs lerde olan en yeni islemci.yurtdisindan daha uyguna alacaginiza gore bence en performanslisi XR olur.128 gb lik modeli sizi en az 6 sene telefona para vermekten kurtarir.halen i phone 6 kullaniyorum 5. Yilina girecek 1 ay sonra telefonum.

Yeni bir macera arıyorsan Mate 20 PRO doğru tercih. IOS ekosisteminden ayrılman diyorsan XR doğru bir model. Pasaport kaydı yapmak içinde ekstra yüksek bir para vermen gerek bunu da unutma yurt dışından cihaz alacaksan.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı