iPhone yeter artık!

Apple ve Ayfon'dan hiç haz etmedim bu güne kadar. Fakat yiğidi öldür hakkını yeme. Akıllı teleon dünyasının ufkunu açan firmaydı her zaman. ( Steve JOBS zamanlarında ) Eskinin hatrına saygımız ayrı.

O kulaklık ve kılıfı kutuya korsa Apple olmaktan çıkar. Apple olmak kolay da değil. Hayatımda bir kere 7 Plus kullanıp satmış ve Yüzde 99 Android dünyası ile haşır neşir olan benin fikirleridir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi videoda Pixel 4 kamerası daha iyi gördünüz atar mısınız? Bakalım. Ayrıca vereceğin paranın yarısından çoğu devlete gidiyor zaten. Sen kendine telefon alırken bir de devlete alıyorsun vergiler yüzünden.
Kamera puanlaması için de vereceğim linkten sağ taraftaki puanlamaya bakın. Daha yeni iPhone'lar için puanlama yok ama Pixel 4'den daha yüksek alacağı kesin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Arkadaşın geçmişteki konularına bakınca anlaşılıyor. Haklısın.
Kanal tam olarak Apple fanboyu, görüşleri gerçeği yansıtmıyor.
Ben hiçbir telefona fanboy olamam! Kendi düşüncelerimi belirtiyorum sadece. İsteyen saygı duyar, istemryen duymaz.

Son düzenleme:

Ben hiçbir telefona fanboy olamam! Kendi düşüncelerimi belirtiyorum sadece. İsteyen saygı duyar, istemryen duymaz.

Atmış olduğunuz videoda renk doygunluğu olarak en iyisi İphone olarak gözüküyor dk 4.15'te gökyüzüne bakarsanız anlarsınız ve piyasaya yeni çıkan telefonlara ben çok güvenemiyorum artık geçen sene Honor Play aldım bu sene hayalet ekran sorunu çıkmaya başladı kuzenimin kaç sene önce aldığı iphone 7 hala taş gibi yani sorun çıkmaması açısından ve servis olarak en güvenilir marka İphone'dur ve İphone almadığımada pişman oldum senelerce kullanabiliyorsun telefonu Honor kılıf verdide ne oldu telefon darbe bile almadı ekranda çızığı yok hayalet ekran yapmaya basladı keske kılıf olmasaydıda telefon sorunsuz olaydı 15 20 TL'ye halledebiliyosun kılıfı.

Honor Play aldım bu sene hayalet ekran sorunu çıkmaya başladı kuzenimin kaç sene önce aldığı iphone 7 hala taş gibi yani sorun çıkmaması açısından ve servis olarak en güvenilir marka İphone'dur
Teknoleji şans işi gidipte Ghost Screen olayı Honor Play için kronik sorun değil.

Telefonu garantiye vermeyi deneyebilirsiniz.

Neye dayanarak kronik sorunsuz diyebiliyorsunuz acaba ben bu posta dayanarak kronik sorunlu diyorum sorunlu ki böyle bişey paylaşılmış marka yandaşlığını bırakıp honorun gerçek yüzünü görün üstelik garantiye gönderdiğimde 1 ay sürecek veya daha fazla gün ve baska kullanacak telefonumda yok ve işim gereği telefondan sipariş yapıyorum mağdur etti beni Honor daha diyecek bişey yok.
Screenshot_20191024_153851.jpg

@Silinen üye Telefonda Multi Touch sıkıntısı vardı güncelleme ilde düzeltildi bunun hariç pek sorun yaşayan görmezsin.

Attığım gönderiye baktım o kadar sorun yaşayan insan varki sadece üç beğeni ve bir alakasız yorum 😀

Garantiye vermemekte niye bu kadar direnidniz anlamadım.
Kardeşim her sorun yaşayan internete bişeymi yazıyor sanıyosun sen ne saçma düşünce ben sorun yaşadım bi post açmadım bununla ilgili direk teknik servisi aradım benim gibi yapanda bi çok insan olduğunu düşünüyorum üstelik şikayet var sitesine yaz bakalım honor play hayalet ekran diye ordada şikayet açmışlar esnafım 2 günde 1 sigara siparişi veriyorum başkada telefonum yok veya dükkanda notebook tarzı bişeyimde yok kimsemde yok ve internetten siparişsiz sigara alımı yapamıyorum muhtacım yani anlama kıtlığınmı var anlamıyosun durumumu nasıl garantiye yollayım bu durumda?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı