iPhone yeter artık!

@Silinen üye esnaflık bizde yaptık ne kadar zor olduğunu biliyorum yedek telefon olmaması kötü olmuş ama normalde çözülebilir sorun için markayı kötülemeye gerek yok ondan bahsediyorum aynı sorun Iphone 7 modelinde de olabilirdi Teknoleji şans işi.

Olduğunuz yerde Huawei servisi var ise (Huawei=Honor) aynı gün içerisinde tamir edip veriyorlar.

Buraya bakabilirsiniz ama KVK gibi teknik servislere verince garanti sorun oluyor mu bilmiyorum Huawei Servis Merkezleri | Türkiye Resmi Sitesinde Honor Desteği

@Silinen üye esnaflık bizde yaptık ne kadar zor olduğunu biliyorum yedek telefon olmaması kötü olmuş ama normalde çözülebilir sorun için markayı kötülemeye gerek yok ondan bahsediyorum aynı sorun Iphone 7 modelinde de olabilirdi Teknoleji şans işi.

Olduğunuz yerde Huawei servisi var ise (Huawei=Honor) aynı gün içerisinde tamir edip veriyorlar.

Buraya bakabilirsiniz ama KVK gibi teknik servislere verince garanti sorun oluyor mu bilmiyorum Huawei Servis Merkezleri | Türkiye Resmi Sitesinde Honor Desteği
Şuan ekranda olduğu gibi ghost screen yok zaten sadece üst kısmı yapıyor ve 5 10dkdada siliniyor çok büyük bir sorun olmadı benim için ama hayal kırıklığına uğrattı beni açıkcası çok temiz kullanan bir insanım çünkü 5 sene boyunca bir Asus telefon kullandım onda bir sorun yaşamamıştım teknoloji şans işi doğru diyorsunuz ama huawei ve honorlarda bu hayalet ekran sorunu yaşayan yüzlerce kişi var hele ki şikayet vara mate 20 lite modelinde hayalet ekran sorunu yaşayan kişi sayısı aşırı fazla bu ne demek oluyor Huawei veya Honor aldığınızda hayalet ekran sorunu yaşama oranınız oldukça fazla ki ben kimseye önermem bu telefonu artık ve kendimde artık Huawei veya Honor kullanmayacağım bakın tek hayalet ekran değil daha başka bir sürü türlü türlü sorun yaşayan olmuş Honor tarafında şikayet var sitesinde ve hiç kimseylede ilgilenmemiş Honor sorunlar tarafında alınacak mantıklı bir marka değil anlayacağınız. Verdiğiniz adresede baktım en yakın Ankara bana olan ben Konyada yaşıyorum illaki göndereceğim ama şuanlık düşüncemde yok çok lazım olduğu için garantisi devam ediyor.

Yani benim anlamadigim siz magaradan yeni mi ciktiniz cunku bu olaylar yeni degil. Bakiyorum bir Enes Batur mevzusu, bir iphone mevzusu, bir R10.net mevzusu hani tamam hakli oldugunuz noktalar var ama tutup da simdi mi fark ettiniz olaylari. Bunlar gecen senenin konusulan konulariydi. Yaptiginizin ulkemizdeki medya kuruluslarindan neredeyse hicbir farki yok. Gecmis konulari ortaya atarak gunu doldurma cabasi gibi. Sahsen bunu kasitli olarak yaptiginizi da dusunuyorum ama neyse o kadari kimseye dokunmaz zaten. 2 gun sonra bunlar unutulur gider. Size de tavsiyem bunlarla yasamayi ogrenmebiz hayatinizi ona gore yonlendirmeniz. Her seyden sikayet ederek devam ederseniz sonuclari size kotu yansiyacaktir. Iyi forumlar.

Sanki vergiyi Apple cebe indiriyor. Sanki insanın kafasına silah dayayıp "Alacaksın bunu" diyorlar. Anlamıyorum arkadaş ya. Git hangi markayı istiyorsan onu al. Gelip burada konu açmanın altında art niyet arıyorum.

"Abi ayfon yahhh sen en iyi kamera başka telefonda de ama arkadaki elma görüntüyü 8K yapıyor hee"
Saydığı şeyler gayet haklı şeyler içinden neden kılıf gelmiyor mesela. Onun yerine ayfoncuğum düz silikon kılıfı 999 TL ye satsın. Devlete de bir tane alıyoruz diyenler var ayrıca diğer telefonlarda dolar ile gelmiyor mu?

Ekran Alıntısı.PNG

"Abi ayfon yahhh sen en iyi kamera başka telefonda de ama arkadaki elma görüntüyü 8K yapıyor hee"
Saydığı şeyler gayet haklı şeyler içinden neden kılıf gelmiyor mesela. Onun yerine ayfoncuğum düz silikon kılıfı 999 TL ye satsın. Devlete de bir tane alıyoruz diyenler var ayrıca diğer telefonlarda dolar ile gelmiyor mu?

Eki Görüntüle 451529
iPhone fanboy olduğunuz çok belli.

AirPods koyarsalar, maaliyeti aşırı yüksek olacaktır. Çoğu insan telefonların fiyatlarının kulaklık yüzünden arttığını da düşünebilir arttırmazlarsa bile. Zaten AirPods'a sahip olanlar için de bir şüphe oluşturabilir. Ayrıca, AirPods bataryaları 18 ay içinde kullanılmaz hale geliyor. Kullandığımdan dolayı biliyorum. Zaten üretim sıkıntısı yaşandığından, bu kullanıcıların da kulaklıklarını değiştirmesi daha da büyük bir problem olur. Ekran koruyucu ve kılıf da kişisel bir tercih olduğundan dolayı koyulması mantıklı olmaz. Turkcell gibi bazı yerler iPhone yanında zaten AirPods veya ₺500 hediye ediyor çok istiyorsanız. Telefonların fiyatlarının böyle olmasının sebebi vergiler. Yine de telefonların yanında kulaklıkları, ekran koruyucularını ve kılıfları belirli bir indirimle satabilirler. Lightning kabloları çok kolay hasar gördüğü halde aşırı saçma fiyatları var.

Son düzenleme:
7300₺'ye iPhone 11 aldım. Kutudan hızlı şarj aleti çıkmaması en büyük eksiği evet ama bu diyebilecek şeyim olmayan tek konudur. Kutuya hiç bir firma değeri yaklaşık 200$ olan bir kulaklık koymaz. Kılıf konusuna gelecek olursak Apple hiç bir zaman böyle bir firma olmadı. Kullanıcıya ufak tefek hediyeler sunmadılar bugüne dek. Ne gerekliyse onu sundular hep. Ek olarak kutudan çıkan kılıfın ne kadar kullanıldığı da var. Çoğu kullanıcı telefonuna takmıyor bile, takan da kendi beğendiği kılıfı alır almaz kenara atıyor. Kalem konusuna gelirsek. Zaten farklı alternatiflerinde en kaliteli hizmeti sunuyorlar iPad + Pen olarak. 6 inç civarlarında ekranlara sahip telefonlar için verilecek Stylus sadece ikonik olur. Biz koyduk demek için yapılır. Note serisini çok fazla kullanan yakınım var. Telefonu ilk aldıklarında meraktan çıkarıp kaleme baktılar, onun dışında kalemi ben bir tane bile aktif kullanan insan görmedim. İstediğiniz çoğu şey bencilce. Bu adamlar sadece size değil, tüm dünyaya satış yapıyor. Sen bunları da istiyorsan parasını verip alacaksın kardeşim, sonuçta o kadar parayı bir iPhone'a verebiliyorsan o aksesuarları da alabilirsin. Adamlar senin istediğini kutuya koymayınca kalitesiz marka olmuyor. 1 haftadır kullanıyorum iPhone 11'i, tamamen kusursuz bir telefon. Ne ekranı ne bataryası hiç biri üzmedi beni. Yaklaşık 10 saat ekran süresi alabiliyorum tek şarjla. 1 saat civarında COD ve PUBGM oynamama rağmen. Sonuç olarak ürettikleri telefonlar eşsiz, hala bu kadar kaliteli yüz tanıma yapabilen bir marka yok. Parmak izinin eksikliğini hissetmedim bile. Yüz tanıma ile hiç bir hamleye vs. gerek kalmadan pat diye halledebiliyorsunuz işinizi. Demem o ki kullanmadan yorum yapmayın. Kutudan kılıfıdır osudur busudur çıkmıyor diye hiç bir telefon kalitesiz olmaz.

Artık yeter bizimle dalga geçtiğin. Telefonunu dünyadaki en iyi telefon olduğunu iddia etsen de kamera anlamında yine geridesin. Google Pixel 4 en iyi kameraya sahip incelemelere göz attım internette. Bunca para vereceğiz. Bize bir ✏, kılıf, ekran koruyucu, AirPods bile vermeyeceksin. Yeter iPhone yeter artık! Geri döneceksen en iyi şekilde dön artık. Parmak okuyucu bile yok telefonda, giriş seviyesi telefonlarda bile var artık. Hızlı şarj desteği en sonunda geldi. Ama USB C girişi sıkıntısı var. Yeter artık yapacaksan iyi bir dönüş yap. Bunca parayı çürük bir elmaya vermeyelim!
Not: Bu bir karalama kampanyası değildir, kendi düşüncelerimi belirttim sadece.
Öncelikle Merhaba, Yeni üyeyim Bazı şeylerin anlaşılması için yazıyorum;

iPhone 2G modelinden iPhone 6S plus Modeline kadar iPhone modelini kullandım fakat insan attan düşüp eşşeğe binince anlıyor atının kıymetini🙂,

Neyse şu an Samsung Note 8 64GB kullanıyorum, Yıllardır iPhone kullanan biri olarak Android kullanmakta zorlanmadım fakat vardığım sonuç, Samsung veya Android telefonların şöyle işlemci böyle RAM'i var Böyle pili var demesine rağmen optimizasyonlarının yapılmadıklarının ve işletim sistemlerinin iOS kadar gelişmemiş olduğunu farkettim menüler kullanışsız, Pil ilk 6 ay iyi fakat 6 ayı geçince verimlilik problemleri başlıyor, hepsinden önemlisi iPhone'ların hızı, Açılma hızı Samsungtan iyi oyunların yüklenme ekranları, Uygulamaların yüklenme ekranları olsun kamerasının hızı olsun iPhone iyi bir telefon.

Fakat firmanın Kapitalist ve ben merkezcil davranışları Ürünlerinin müthiş pahalı olması, Her aparata ayrı fiyat istemeleri aparatlarının pahalı ve kullanışsız olması beni ifrit ettiği için geri dönmeyi düşünmüyorum,

Sadede gelirsek iPhone iyi bir cihazdır, Fakat alırken tercihlerinizin neye göre olduğunu iyice düşünün.
(NOT: Bu bir iPhone övme yazısı değildir 11 yıllık bir tecrübedir.) Sağlıcakla Kalın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı