iPhone5'i satıp Galaxy S4 almak aptallık mı olur?

Aynen o fiyatlar civarı olabilir. 1100 TL telefoncu veriyordu o yüzden o fiyatlarda düşünüyorum. Garantisi falan devam ediyor dışında çizik falan yok.

Aynen o fiyatlar civarı olabilir. 1100 TL telefoncu veriyordu o yüzden o fiyatlarda düşünüyorum. Garantisi falan devam ediyor dışında çizik falan yok.
Apple Türkiye, garantisiz cihazı bile değiştirebiliyor. Arkadaşımın 4S'inin Wi-Fi'si bozuldu, götürdü ve 1 hafta sonra yepyeni kutusunda 4S. Siyah mı peki ?

Siyahlarda çizik olduğunu çok duydum. 16 GB, Siyah, kutudan çıkar çıkmaz kılıf geçirilmiş, jelatin takılmış ve hiç çıkarılmamış, arka kamerasında çizik olmayan, servise gitmemiş bir iPhone 5'e 1000 TL fiyat biçerim. S4 yerine Note 3 Neo'da öneririm. Büyük geliyor ise her ne kadar düşmanı olsam da (beni bilen bilir az tartışmadım) LG G2 alabilirsin. Note 3 Neo'nun bataryası mükemmel onu geçmeden söylemeyeyim dedim.

Ufak bir çizik bile yok. Hele ki arka kamerasının çizilme olayını ilk defa duydum diyebilirim. Servise zaten hiç gitmedi. Note 3 almayı düşünüyorum. Büyük ekran kullanmak istemiyordum ama tek el özelliği gerçekten iyi düşünülmüş.

Ufak bir çizik bile yok. Hele ki arka kamerasının çizilme olayını ilk defa duydum diyebilirim. Servise zaten hiç gitmedi. Note 3 almayı düşünüyorum. Büyük ekran kullanmak istemiyordum ama tek el özelliği gerçekten iyi düşünülmüş.
Bazı kritik düşmelerde arka kamerası çizilebiliyor. iPhone 6'da bu risk daha fazla çünkü çıkıntılı. Elimde iPod Touch 4 var, arka kamerasında fotoğraf çekerken belirgin olmayan kılcal bir çizik var ve aldığımdan beri kılıf kullanıyorum. Bütçeniz varsa Note 3 en iyi seçimdir. 100 TL fark ödeyerek Xperia Z2'de düşünebilirsiniz ayrıca. Araştırsanız iyi olur :)

Samsung arayüzünü beğendiğim için alternatif bi marka şimdilik düşünmüyorum. Yorumların için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı