IPhone'a yeni geçtim, ayarları falan çok kurcaladım da pil göstergesinin altındaki şeffaf çubuk nedir acaba? Sadece kilit ekranımda var.
Eki Görüntüle 2480375
Merhaba, Aşağı kaydırdığında wifi,uçak modu, hücresel veri gibi servisleri kontrol edebildiğin bir menü açılıyor. Kaydırıp deneyimleyebilirsin.iPhone'a yeni geçtim, ayarları falan çok kurcaladım da pil göstergesinin altındaki şeffaf çubuk nedir acaba? Sadece kilit ekranımda var.
Eki Görüntüle 2480375
evet o kısmı biliyorum fakat arkadaşımda aynı çubuk yok onda da aynı cihaz var o yüzden aklıma takıldıMerhaba, Aşağı kaydırdığında wifi,uçak modu, hücresel veri gibi servisleri kontrol edebildiğin bir menü açılıyor. Kaydırıp deneyimleyebilirsin.
anladım teşekkür ediyorumBelki güncellemeleri es geçmiş olabilir. Her cihazda vardır diye düşünüyorum.
IPhone'a yeni geçtim, ayarları falan çok kurcaladım da pil göstergesinin altındaki şeffaf çubuk nedir acaba? Sadece kilit ekranımda var.
Eki Görüntüle 2480375
Bu çubuk cihaz kilit ekranındayken Denetim Masası'na erişilebilir olduğunu bildirmek için var ayarlardan Face ID kısmına girdiğinde cihaz kilitliyken Denetim Masası'na erişimi kapatırsan çubuk gidecektir. Çubuktan ziyade bende bu ayarı kapatmanı öneririm çünkü telefonun çalındığından telefonu çalan cihazın internetini kapatıp uçak moduna falan alabilir bu ayarı kapatırsan Face ID okumadan kilit ekranında Denetim Masası açılmaz ve daha güvenli olur tavsiye ederim hem çubuktan kurtulursun.
NASIL KAPATIYORUZ?Bu çubuk cihaz kilit ekranındayken Denetim Masası'na erişilebilir olduğunu bildirmek için var ayarlardan Face ID kısmına girdiğinde cihaz kilitliyken Denetim Masası'na erişimi kapatırsan çubuk gidecektir. Çubuktan ziyade bende bu ayarı kapatmanı öneririm çünkü telefonun çalındığından telefonu çalan cihazın internetini kapatıp uçak moduna falan alabilir bu ayarı kapatırsan Face ID okumadan kilit ekranında Denetim Masası açılmaz ve daha güvenli olur tavsiye ederim hem çubuktan kurtulursun.
Nasıl kapatıyoruz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.