Protein tozu ile diyet kola karışımı zararlı mı?

LEGEND.35

Hectopat
Yer
İzmir
Kola ile limonlu protein tozunu karıştırıp içsem pre-workout ayağına hem kafein hem de protein, kola da zero, nasıl olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum 2 bambaşka sütü karıştırman bile zararlı ve sakıncalı sen düşün.

Dozunda kullanırsan tek karışım limon, soda, tuz. Bu üçü yeter artar pump için.

Prework için içeceksen birini iç. Ya kahve iç, ya kahve kapsülü al ya da enerji veya prework. Hiçbirini birbiriyle karıştırma sakın.

Dostum 2 bambaşka sütü karıştırman bile zararlı ve sakıncalı sen düşün.

Dozunda kullanırsan tek karışım limon, soda, tuz. Bu üçü yeter artar pump için.

Prework için içeceksen birini iç. Ya kahve iç, ya kahve kapsülü al ya da enerji veya prework. Hiçbirini birbiriyle karıştırma sakın.
Önce l arginin kreatin soda üstüne kafein hapı 1 tane şimdi 1 litre diyet kola yanına 2 ölçek protein tozu attım .

Önce l arginin kreatin soda üstüne kafein hapı 1 tane şimdi 1 litre diyet kola yanına 2 ölçek protein tozu attım.

Arka arkaya atma hocam. Aman diyeyim ters etki yapar Allah korusun istemediğin kalıcı etkiler bırakabilir şakaya gelmez. Bana sorarsan arginin gereksiz.

Arka arkaya atma hocam. Aman diyeyim ters etki yapar Allah korusun istemediğin kalıcı etkiler bırakabilir şakaya gelmez. Bana sorarsan arginin gereksiz.
Bana etki etmiyor hocam sıkıntı yok en kral pre workout da vurmuyor aşırı zorlamam lazım belki anca vurur.

Konu troll galiba hocam, ben daha bir şey yazmıyorum.

Umarım olmaz kardeşim, ne diyeyim.
Troll değil ben troll bir adam değilim yazdığım her şey doğru inanmayan düşünsün.

Bana etki etmiyor hocam sıkıntı yok en kral pre workout da vurmuyor aşırı zorlamam lazım belki anca vurur.

Bende öyle diyordum en son. Prework'e tövbe edene kadar. Her şey bana bir şey olmaz ile başlıyor sonu kötü bitiyor. Yapmayın hocam 3. uyarışım rica ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı