Önce l arginin kreatin soda üstüne kafein hapı 1 tane şimdi 1 litre diyet kola yanına 2 ölçek protein tozu attım .Dostum 2 bambaşka sütü karıştırman bile zararlı ve sakıncalı sen düşün.
Dozunda kullanırsan tek karışım limon, soda, tuz. Bu üçü yeter artar pump için.
Prework için içeceksen birini iç. Ya kahve iç, ya kahve kapsülü al ya da enerji veya prework. Hiçbirini birbiriyle karıştırma sakın.
Önce l arginin kreatin soda üstüne kafein hapı 1 tane şimdi 1 litre diyet kola yanına 2 ölçek protein tozu attım.
Bana etki etmiyor zaten 2 ölçek preworkout ta atıyorum üstüne.Bu buluşunu bu sayfaya ekleyebilirsin. Zira aynı yolun farklı bir bakış açısından yapılmış versiyonu.
Kısacası yapma böyle bir şey, kendini öldürmeye mi çalışıyorsun?
Suicide methods - Wikipedia
en.wikipedia.org
Bana etki etmiyor hocam sıkıntı yok en kral pre workout da vurmuyor aşırı zorlamam lazım belki anca vurur.Arka arkaya atma hocam. Aman diyeyim ters etki yapar Allah korusun istemediğin kalıcı etkiler bırakabilir şakaya gelmez. Bana sorarsan arginin gereksiz.
Troll değil ben troll bir adam değilim yazdığım her şey doğru inanmayan düşünsün.Konu troll galiba hocam, ben daha bir şey yazmıyorum.
Umarım olmaz kardeşim, ne diyeyim.
Bana etki etmiyor hocam sıkıntı yok en kral pre workout da vurmuyor aşırı zorlamam lazım belki anca vurur.
Haklısın ama bana vurmuyor vursa eyvallah neyse devam hocam.Bende öyle diyordum en son. Prework'e tövbe edene kadar. Her şey bana bir şey olmaz ile başlıyor sonu kötü bitiyor. Yapmayın hocam 3. uyarışım rica ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.