iPhone'da MagSafe özelliği kullanmak için kılıf gerekli mi?

dr1.6

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/ Müzisyen
iPhone 13 kullanıyorum. MagSafe özellikli powerbank almayı düşünüyorum. Telefonda düz şeffaf kılıf var, MagSafe özellikli kılıf olmadan çalışır mı? İlla o kılıflardan almak şart mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemel çalışır ama bayağı zayıf olur, MagSafe kılıf da al yanında gayet sağlam durur powerbank, bir de powerbank linkini bende alabilir miyim :D

Hayır, MagSafe özellikli bir kılıf gerektirmez, ancak önerilir. Aksi taktirde telefon ile powerbank arasındaki tutum daha az olacaktır, düşmesi söz konusu olabilir.

Ayrıca Apple'ın ürettiği MagSafe destekli "powerbank" tam olarak powerbank mantığı ile çalışmıyor, ki bu konuda Apple'ın yaptığı işi çok takdir ediyorum.
Gerekli bilgiyi aşağıya bırakacağım inceleme linkinden edinebilirsiniz.

Moderatörün dediği gibi, kablosuz şarj yapabilmen için kılıf zorunlu değil üzerine koyduğunda şarj başlayacaktır ancak hareket halindeyken powerbank kılıf olmadığı için çok iyi bir tutuş sağlamayıp düşecektir. Bunu önlemek için de kılıf alman şart. Aşağıda 12 Pro ve 16 Pro cihazlarımda kullandığım markanın kılıf modellerini bırakıyorum. Magesafe tutuşları çok sağlam.

iPhone 13 kullanıyorum. MagSafe özellikli powerbank almayı düşünüyorum. Telefonda düz şeffaf kılıf var, MagSafe özellikli kılıf olmadan çalışır mı? İlla o kılıflardan almak şart mıdır?

Almanız gerekiyor. Çünkü normal şeffaf kılıfa iyi tutuş sağlayamaz.
Düşme riski olur. MagSafe kılıf almak en iyi seçenek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı