IPhone'da önbellek temizleme vb bir şey var mı?

Wardom

Hectopat
Yer
İstanbul
IPhone'dan önce Xiaomi kullanıcısıydım.
Xiaomi de bir rutinim vardı. Güvenlik uygulamasında RAM temizliği, önbellek temizliği, antivirüs taraması gibi.
Bazen de girdiğim uygulamadan çıktıktan sonra uygulama yöneticisinden önbelliğini silip durdur falan yapıyordum.
IPhone'da böyle bir özellik var mı?
Pek geçmiş bırakmayı sevmiyorum bir uygulamada çünkü.
(Reklam geçmişim etkinlik geçmişim falanda kapalı.)

IPhone'dan önce Xiaomi kullanıcısıydım.
Xiaomi de bir rutinim vardı. Güvenlik uygulamasında RAM temizliği, önbellek temizliği, antivirüs taraması gibi.
Bazen de girdiğim uygulamadan çıktıktan sonra uygulama yöneticisinden önbelliğini silip durdur falan yapıyordum.
IPhone'da böyle bir özellik var mı?
Pek geçmiş bırakmayı sevmiyorum bir uygulamada çünkü.
(Reklam geçmişim etkinlik geçmişim falanda kapalı.)
Ayarlar>Safari altından>Alt kısımda geçmişi ve web sitesi verilerini sil kısmı biriktiğinde yer kaplıyor. Bu özelliği safariyi temizlemek için kullanabilirsiniz.

Bunu yapmak yerine 3-5 günde bir 3-5 dakikalığına telefon kapatılıp açılırsa daha iyi olacaktır.

Tarayıcı dışında bildiğiniz bir yer var mı peki? Temizlik için.

Temizlik anlamında IPhone'da pek o kadar fark edecek bir şey olmuyor.

evet mümkün fakat sadece jailbreak ile mümkün eğer telefonunuz herhangi bir jailbreak uygulaması tarafından destekleniyorsa ("unc0ver" --- "checkra1n" --- "palera1n") örnek olarak bunları göstereyim fakat jailbreak uygulamaları bunlarla sınırlı değil daha çok var) cydia/sileo/zebra üzerinden birkaç repository'i ekleyerek edinebilirsiniz

Evet mümkün fakat sadece Jailbreak ile mümkün eğer telefonunuz herhangi bir Jailbreak uygulaması tarafından destekleniyorsa ("unc0ver" --- "checkra1n" --- "palera1n") örnek olarak bunları göstereyim fakat Jailbreak uygulamaları bunlarla sınırlı değil daha çok var) cydia/sileo/zebra üzerinden birkaç Repository'i ekleyerek edinebilirsiniz.

Vallahi telefon yeni 14 Pro Max. Şimdilik Jailbreak düşünmüyorum.
Jailbreak dışında yok o zaman.

Vallahi telefon yeni 14 Pro Max. Şimdilik Jailbreak düşünmüyorum.
Jailbreak dışında yok o zaman.
eğer böyle bi düşünceye ilerde sahip olacağınıza inanıyorsanız telefonunuzu güncellememeye özen göstermenizi tavsiye ederim :D malum jailbreak android telefonlardaki root gibi değil oldukça zor ve geç çıkıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı