iPhone'da Outlook ayarlarken rehber silindi

Hocam bilgisayardan windowslive hesabına gir.
iCloud değil Microsoft'tan sonra solda kişilere tıkla açılan listede kişilerini göreceksin.

Sağ üstte yönete tıkla kişileri dışa aktar var bu işlemi yap sana tek bir csv dosya oluşturacak.
Bu dosyayı telefonuna at mail ya da Bluetooth ile ve dosyayı telefondan aç kişilerin gelmesi gerekiyor bu işlemden sonra.

Hocam bu şekilde değil de eskisi gibi mail adresimi telefona ekleyerek çözmek istiyorum. Ama yapamadım bir türlü
 
Siz hesap ekle deyip outlooka bastığınız zaman her şey yolunda mı gözüküyor?
Sıfırlama işleminde bir veriyi kaybetmem değil mi?
Aynen bende sorun yok.

Rehber adına bir kaybınız olmaz. outlook.com’dan yine de kontrol edin numaralar orada ekliyse sorunsuz telefona tekrar gelir. iCloud’daki numaralar zaten otomatik olarak geliyor. Ama bunun dışındaki fotoğraf, video, notlar gibi şeyleri yedeklemezseniz giderler (ya da iCloud’a yedeklenmemişse).

Ama size tavsiyem bu şekilde her şeyi cloud servislerine yedeklememeniz. Yedekleyecekseniz de tek cloud servisi kullanın. Öbür türlü hep bu tip sorunlar meydana geliyor.

Ama tamamen sıfırlamadan ömce birde sadece Ağ Ayarları’nı sıfırlayıp tekrar denemenizi rica edicem. Ağ ayarlarında bir sorun varsa o da Outlook’u görmüyor olabilir.
 
Aynen bende sorun yok.

Rehber adına bir kaybınız olmaz. outlook.com'dan yine de kontrol edin numaralar orada ekliyse sorunsuz telefona tekrar gelir. ICloud'daki numaralar zaten otomatik olarak geliyor. Ama bunun dışındaki fotoğraf, video, notlar gibi şeyleri yedeklemezseniz giderler (ya da ICloud'a yedeklenmemişse).

Ama size tavsiyem bu şekilde her şeyi Cloud servislerine yedeklememeniz. Yedekleyecekseniz de tek Cloud servisi kullanın. Öbür türlü hep bu tip sorunlar meydana geliyor.

Ama tamamen sıfırlamadan ömce bir de sadece Ağ Ayarları'nı sıfırlayıp tekrar denemenizi rica edeceğim. Ağ ayarlarında bir sorun varsa o da Outlook'u görmüyor olabilir.

Ağ ayarlarını sıfırlamak herhangi bir veri kaybettirmez değil mi? Bir de bunu nasıl yapabilirim?
 
Ağ ayarlarını sıfırlamak herhangi bir veri kaybettirmez değil mi? Bir de bunu nasıl yapabilirim?
Ağ ayarlarını sıfırlamak sadece bağlı olduğunuz modemin wifi şifrelerini falan siliyor ve ayarlarını sıfırlar. Modem şifresi dışında veri kaybı olmaz.

Ayarlar > Genel > Sıfırla > Ağ Ayarlarını Sıfırla
 

Geri
Yukarı