iPhone'da uygulamalar nasıl küçük pencerede açılır?

• Konuyu başlatan Zakli
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 732

Zakli

Picopat
Merhaba. Android telefonumda altta bulunan kare butonuna basılı tuttuğumda, desteklenen uygulama ve oyunları, aynı YouTube'da olduğu gibi küçük pencereye alıp güncelleme veya yükleme yapılırken başka bir uygulama veya sitede gezinebiliyordum. iPhone'da bunu yapmanın bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone, yani iOS'ta bu özellik bulunmamaktadır.

Android tarafında ise mevcuttur.

IOS'a APK kurulamaz, doğal yollardan bu mümkün değildir.

DC girmek istiyorsa VPN ile girebilir, ancak internetten vs APK kuramaz işletim sistemi izin vermiyor.
Apk kurulmadığını biliyorum hocam. Androidde kurulabildiğini fakat iphone için bunun mümkün olmadığını söyledim.
@Blackbeard hocam ise vpn önerisi verdi ve bu vpn ile appstonedan indirebileceğimi söyledi. Konuyu dikkatli okuyalım lütfen. İyi forumlar

1.1.1.1 vpn isimli programı indir yardımcı olur.
Hocam bu arada yöntem işe yaramadı. Icloud bölgesi değiştirmek de işe yaramıyor

Son düzenleme:
APK kurulmadığını biliyorum hocam. Android'de kurulabildiğini fakat iPhone için bunun mümkün olmadığını söyledim.
@Blackbeard hocam ise VPN önerisi verdi ve bu VPN ile appstonedan indirebileceğimi söyledi. Konuyu dikkatli okuyalım lütfen. İyi sosyaller.

Hocam bu arada yöntem işe yaramadı. iCloud bölgesi değiştirmek de işe yaramıyor.

Başlığınız sorusu ile sorduğunuz konular neyse onu cevapladım konu dışında soru sormuşsunuz bu da yasaktır.
VPN ile yasaklı uygulamaları indiremezsiniz DC indirmeye çalışıyorsanız eğer, olmayacaktır.

Başlığınız sorusu ile sorduğunuz konular neyse onu cevapladım konu dışında soru sormuşsunuz bu da yasaktır.
VPN ile yasaklı uygulamaları indiremezsiniz DC indirmeye çalışıyorsanız eğer, olmayacaktır.
Başlıktaki soruya yanıt verdikten sonra diğer soruya yanıt vermişsiniz hocam. O mesajınıza istinaden yanıt vermiştim ve sizin yanıtınız yorumladığınız mesajla alakalı değildi. Apk indirme yolu felan sorulmadı soruda. Mesajları düzgün okumuyorsunuz.

Hocam bir de Discord olayı var onu da konu açmadan hazır sizi bulmuşken sorayım bari. Android'de APK vs yükleniyor ama iPhone için yükleme yolu var mı bilmiyorum. Bu konuda bir bilginiz var mı? Nasıl DC yüklerim.

Bu soruyu sormuşsun ona istinaden yazdım.
Sizde VPN ile Appden indirebileyeceğinizi söylemişlerki öylede bir şey yok dedim?
Tek konu içinde 2-3 konu sorusu soruyorsun karmaşıklık yaratıyorsun buda uyarı ve ban sebebidir. Neyini uzatıyorsun??

Bu soruyu sormuşsun ona istinaden yazdım.
Sizde VPN ile Appden indirebileyeceğinizi söylemişlerki öylede bir şey yok dedim?
Tek konu içinde 2-3 konu sorusu soruyorsun karmaşıklık yaratıyorsun buda uyarı ve ban sebebidir. Neyini uzatıyorsun??
Anlaşıldı hocam polemiğe girmeyeceğim sizinle. Soruda androidde apk yükleniyor diyor ios da yükleniyor demiyor. Ios için normal uygulamayı yüklemenin bir yolu var mı diyor. Siz anlamadıysanız yapabileceğim bir durum yok. Tekrar yorum atıp rahatsız etmezseniz sevinirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı