IPhone'larda Pro mu yoksa Pro Max mi?

Metin Alsancak

Decapat
Daha fazla  
Yenir bir iPhone alacağım. 13 Pro ve Pro Max arasında kararsız kaldım. Pro güzel ergonomik fakat arasındaki şarj süresi bayağı fark ediyor. 13 Pro 9 saat açık kalırken 13 Pro Max 12 saat açık kalıyor. Tek sorum Pro Max aşırı büyük duruyor mu? Almaya değer mi?

( Not: Elim ortalama bir insanın eline göre büyük )

Yenir bir iPhone alacağım. 13 Pro ve Pro Max arasında kararsız kaldım. Pro güzel ergonomik fakat arasındaki şarj süresi bayağı fark ediyor. 13 Pro 9 saat açık kalırken 13 Pro Max 12 saat açık kalıyor. Tek sorum Pro Max aşırı büyük duruyor mu? Almaya değer mi?

Hocam mağazalara gidip deneyebilirsiniz hangisi hoşunuza giderse artık. Fiyat problemi yoksa ikisi de almaya değer.

Ben boyuttan dolayı 15 Pro tercih etmiştim. Şu an alacak olsam Pro Max alırım. Çoğu kişi için Pro modeli bir günlük pil ömrü sağlacaktır. Ben navigasyon ve mesajlaşmayı yoğun kullanmak durumundayım. Azalan pil ömrüyle birlikte artık öğleden sonra 3 dedi mi şarja takmam gerekiyor.

İphonelarda pro ile pro max arası küçük ama yarayacak özellikler var 1. batarya ömrü 2. ağırlık 3.ekran boyutu vs.
daha eline göre işlevliyse pro max yanımda dursun ama elimde olsun dersen pro

Boyut,rahatlık,kompakt bir telefon istiyorsanız kesinlikle Pro ancak eliniz büyükse Pro Max benim elim küçük olmamasına rağmen çok büyük geliyor bana tablet gibi

Elinizde büyükse 13 Pro Max alın ekran süreside fazla ancak yurt dışı sıfır almayı mı düşünüyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı