ProSupermanXX
Femtopat
Daha fazla
Evet buna katılıyorum ne olur biraz kar yapmasalar diyorum daha sonra durup kendimi Apple pazarlama direktörünün yerine koyup satışlara kuyruklara bakıyorum ve neden böyle bir şey yapayım ki zaten her türlü satıyor diye düşünüyorum.
Bizim açımızdan bakınca haklıyız ama aynı şirketin sahibi siz olsanız hayatınızda tatil yerlerinden başka bir yerini bilmediğiniz belki haritada bile göteremeyeceğiniz bir ülke için kazandığınız paradan kısar mıydınız hocam.
Samsung büyümek daha çok satmak için Apple'a karşı bir şeyler yapmak zorundaydı ve en iyi silahlarından biri bizim gibi ülkelerde uyguladığı bölgesel fiyatlandırma, bu fiyatlandırmada Kore ile olan ilişkilerimizinde payı varmış diye okumuştum ama detayını araştırmadım.
Şu yazınıza %100 katılıyorum. İnsanlar Samsung halk dostu olduğu için fiyatı ucuz sanıyor, hayır arkadaşlar adam daha çok telefon satmak için ucuz satıyor. İstediğim kadar Apple ekosisteminde olayım düz iPhone 16 ile S24 Ultra aynı paraya satılırken ben gidip iPhone 16 almam. İşte Samsung'un da amacı bu zaten.