IPhone'ler neden daha akıcı?

O zaman daha rezilsiniz hocam ekran ile yazılımın ne alakası var ne kastettiğimi siz de çok iyi anladınız bence. Ben kendi donanımını üretiyor derken kasasında kullandığı titanyumu da kastetmişim demektir o zaman burası benim hatam. Şöyle düzelteyim, Apple işlemcisini ve ekran kartını kendi ürettiği için mükemmel uyumu yakalıyor. Umarım tatmin etmişimdir sizi.
Ben A SoC'lardan fazla IOS ile alakalı olduğunu düşünüyorum. O işletim sistemini SD X Elite SoC'lu bir telefona da koyarsanız aynı çalışır.

Çok sert ve keskin bir eleştiri hocam yine de düşüncenize saygı duyarım elbette.
Apple'a sinirliyim hocam. Ayda bir böyle konularda bütün nefretimi kusuyorum.

Ben A SoC'lardan fazla IOS ile alakalı olduğunu düşünüyorum. O işletim sistemini SD X Elite SoC'lu bir telefona da koyarsanız aynı çalışır.
Samsung tarafında bu kadar güçlü bir işlemci görmek beni çok cezbetti açıkçası. Umuyorum ki o gücü güzel bir şekilde optimize edebilirler.

Ben a SoC'lardan fazla iOS ile alakalı olduğunu düşünüyorum. O işletim sistemini SD X Elite SoC'lu bir telefona da koyarsanız aynı çalışır.

İşte anlamadığınız taraf o hocam zatan adam iOS yazılımını o a çipine göre yapıyor yani Samsung gibi gidip aynı yazılımı yüzlerce farklı işlemcili cihaza vermediği için o başarıyı yakalıyor zaten. Yarın Samsung gitse kendi işlemcisini ve kendi yazılımını yapsa o da bu kadar başarılı olur ama beceremedi. Exynos ve Tizen'li akıllı saatler yaptılar onları da malamat ettiler.

Apple'a sinirliyim hocam. Ayda bir böyle konularda bütün nefretimi kusuyorum.
Rezaletin de ötesinde insanı inanılmaz irite eden bir satış politikası var. İnsanlara Pro ve Pro Max modelleri aldırmak için hala telefonlarına 60hz panel atıyorlar. Sinir olunacak kadar var.

Rezaletin de ötesinde insanı inanılmaz irite eden bir satış politikası var. İnsanlara Pro ve Pro Max modelleri aldırmak için hala telefonlarına 60hz panel atıyorlar. Sinir olunacak kadar var.
Keza tabletlerde de Pro modelleri aldırmak için diğer tüm modelleri gariban gariban bırakmaları da apayrı bir konu.

S21'im bozulduğunda acaba iPhone'a mı geçsem dedim. Fiyatları görünce Samsung'tan devam dedim. Nasıl olsa alınıyor diye önüne gelene yapıştırıyorlar. Nerede dürüst satış politikası?

Rezaletin de ötesinde insanı inanılmaz irite eden bir satış politikası var. İnsanlara Pro ve Pro Max modelleri aldırmak için hala telefonlarına 60Hz panel atıyorlar. Sinir olunacak kadar var.

Keza tabletlerde de Pro modelleri aldırmak için diğer tüm modelleri gariban gariban bırakmaları da apayrı bir konu.

Çok doğru hiçbir şirket babamızın oğlu değil doğruya doğru yanlışa yanlış diyebilmeliyiz.

S21'im bozulduğunda acaba IPhone'a mı geçsem dedim. Fiyatları görünce Samsung'tan devam dedim. Nasıl olsa alınıyor diye önüne gelene yapıştırıyorlar. Nerede dürüst satış politikası?

Hocam fiyat baz alınacaksa Türkiye baz alınmamalı S24 Ultra ve 16 Pro Max dolar olarak aynı fiyattalar bizim ülkenin anormalliğini firmalara yükleyemeyiz.

S21'im bozulduğunda acaba iPhone'a mı geçsem dedim. Fiyatları görünce Samsung'tan devam dedim. Nasıl olsa alınıyor diye önüne gelene yapıştırıyorlar. Nerede dürüst satış politikası?
İPhone 16 için stok kalmaması da ayrı bir konu. Bir firma bazı şeyleri yanlış yönde kullanıyor ise tepki gösterilmeli ki yeniden cebine para girdirmek, müşterilerini cezbetmek için kendini düzeltsin ancak bizimkiler Apple'ı cezbediyor stok getirde alalım diye.

Kapalı devre bir ekosistem içinde olduğu için iOS üzerinde düzenleme yapmak cihazları birbirine bağlamak akıcılık daha kolay okuduğum kadarıyla çıkan tartışmaların çoğu 60-120 Hz sorunundan dolayı çıkıyor Apple savunulacak hiçbir yanı olmayan şekilde hala telefonlarına 60Hz koyuyor ama 120Hz bir iPhone ile 120Hz bir Android cihaz derseniz bence iPhone daha akıcı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı