iPhone'nun yedeğini nasıl alabilirim ?

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Arkadaşlar Merhabalar. Yarın iPhone 7 Cihazımı satıyorum. Fakat verilerim çok cihazda. 2 Haftaya da yeni iPhone alacağım da nasıl yedeklerim cihazımı ? 2 Hafta sonra da yeni iPhone'uma atabilirim yedeklerimi ? Bu konulardan pek anlamam da yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

iCloud veya iTunes.
iCloud ücretsiz olarak 5GB verir, fazlası paralıdır. Veriniz çoksa 5GB yetmez muhtemelen.
iTunes ile bilgisayara yedek alabilirsiniz.

Verim çokta hocam. Diyelim iTunes ile yedek aldım. Yeni iPhone'a nasıl atabilirim yedekleri ?
Yeni telefonu kurarken seçenekler sunacak. Burada detaylı anlatılmış:

Yeni telefonu kurarken seçenekler sunacak. Burada detaylı anlatılmış:
Peki yedeklerin tamamını mı alıyor ? Bende uygulamalar hep klasör şeklinde de. Yeni iPhone'a da geçtiğimde de mi öyle olacak hocam ?

Yeni iPhone'a peki yedeklerimi nasıl atabilirim ?
PC için diyorum, iTunes veya 3uTools ile yedekleme yaptıktan sonra, yedeklemen pc ne kaydedilir zaten. Yeni iPhone alacağın zaman aynı şekilde pc'ne bağla ve programı aç. Geri Yükle seçeneği gelir. Daha sonra yedeklemen gözükür zaten ekranda. Onu seçip yükleyeceksin.

Peki yedeklerin tamamını mı alıyor ? Bende uygulamalar hep klasör şeklinde de. Yeni iPhone'a da geçtiğimde de mi öyle olacak hocam ?
Evet, ekran arka plan resmine kadar hepsi geliyor.

Evet. Kurduğunuz alarmın saatini bile alıyor o kadar söyleyeyim :D
Sadece Whatsapp'ı manuel olarak yedekleyin. Yani Whatsapp uygulamasına girip ayarlar sohbetler yedek al diyin. Geri kalan şeyleri iTunes halleder.

PC için diyorum, iTunes veya 3uTools ile yedekleme yaptıktan sonra, yedeklemen pc ne kaydedilir zaten. Yeni iPhone alacağın zaman aynı şekilde pc'ne bağla ve programı aç. Geri Yükle seçeneği gelir. Daha sonra yedeklemen gözükür zaten ekranda. Onu seçip yükleyeceksin.

Evet, ekran arka plan resmine kadar hepsi geliyor.
Hocam ben iTunes ve 3uTools'a da ikisini de aynı anda yedek yapsam olur mu ? Ne olur ne olmaz ? İkisi de aynı anda yedeklesem olur mu yani ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı