Android'e göre İphone'nun artıları nelerdir?

Bir kere Apple 'ın yazılım desteği çok iyi, uzun yıllar geliyor ve android gibi belli belirsiz değil. Ve en önemlisi güvenlik ve stabil çalışması. Apple Store zaten çok iyi, kaliteli ve çöplük boş uygulamalar yok. Androidde Top 10' a baksan yarısı müstehcen, saçma sapan şeyler...Ben bütün platformdaki telefonları kullandım ve tecrübelerime dayanarak kesinlikle Apple diyorum sizi yarı yolda bırakmaz ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kere Apple ın yazılım desteği çok iyi, uzun yıllar geliyor ve android gibi belli belirsiz değil.
Burası tartışmaya açık. iPhone'un yeni bir serisi çıktığı zaman Apple hemen iki seri eski telefonların desteğini kesiyor ve neredeyse kullanılamaz çöp haline getiriyor. Android'de böyle bir şey yok, telefonu üreten firma desteğini çekse dahi kullanıcı Android'den her türlü desteği alabilir.

Eğer ki "Android'in geleceği yok" demek istiyorsanız kusura bakmayın ama kaynak kodları ortada olan ve şimdiden dağıtımları olan çok tutulan bir işletim sisteminin geleceği olmayacakta hangi işletim sisteminin geleceği olacak? Üstelik arkasında yükselen değer Google var.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı