IPhone'u alanlar hangi sebeple alıyorlar?

Çoğunluğu marka takıntısı ve gösteriş. Daha birkaç hafta önce iPhone 11 alan arkadaşım var kendisine alınmayacağını çok kere anlatmama rağmen.

Ama tabii hepsinin böyle olduğu anlamına gelmiyor. Adam ios alışmıştır ve mesela ip11 den 15 e geçmek istemiştir parası da vardır ona bir şey denemez bence.

Zenginin malı fakirin çenesini yorarmış

1. Neden: gösteriş.

2. Neden: Bazıları için o miktarlar mühim değil alıyorlar.

Bütün anlatmak istediklerimi, siz daha etraflıca bir şekilde açıklamışsınız. Teşekkürler ben bu kadar fazla açma gereği duymadım açıkçası. Bir kaç sözle noktayı koyalım o zaman:

Günümüz dünyasında dış görünüş çok önemli:

İnsanları dışına, kitapları kapaklarına ve ürünleri kutularına göre yargılıyoruz. Tüm bunlar güzelse bir şans veriyoruz.

İnsanlar dışını merak beğenmediklerinin içini merak etmezler Bu yüzden ''ambalaj'' bir hikaye yaratabilir
-S. Jobs

Bu evliliklerin 2 günde bitmesini açıklıyor.
- T. Zangetsu.

Dostum fiyatı artar diye çuvalla basmati irinç alıyorum ben eve. Litre litre zeytinyağı koyuyorum. Burası Türkiye, hem kullanırken keyif alacağın hem de satarken değerinde ve rahat satabileceğin bir ürün iphone. Aynı şeyi VW için söyleyebilirim ben de. Alırken pahalıya alıp satarken değerinde satıyorsun. Bir nevi yatırım gibi düşün. Ha senin arzu ve beklentilerine uymuyordur almazsın olur biter.

"Ne pahasına olursa olsun, evlenin. Karınız iyi çıkarsa mutlu olursunuz, yok fena çıkarsa o zaman da filozof olursunuz." - Sokrates

Zaten Pisagor boşuna Hipatenüs'ü (karısının adı) bulmamış, karı dırdırı yüzünden adam kendini ilim irfana vermiş .

Zaten Pisagor boşuna Hipatenüs'ü (karısının adı) bulmamış, karı dırdırı yüzünden adam kendini ilim irfana vermiş .
Bu konuları uzun uzun konuşurdum ama maalesef konu çerçevesinin dışına taşıyor. Uzun lafın kısası ahiret dünyasında değiliz dışınız ilgi çekmiyorsa kimse içinizi merak etmez. Aynı şey telefon, ayakkabı, tshirt, parfüm, kıyafet, gözlük hayatın her alanında geçerli yani kısacası iPhone alanlar iPhone olduğu için bile alıyorlar kaldı ki teknik olarak da gayet başarılı bir telefon. Yani bu kadar konuşup zaman kaybetmek yerine almak için çabalayabilirsiniz. Çok da tartışılacak bir konu değil gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…