O
Oğuzhan Altay
Ziyaretçi
Hangi telefon patladı? Ben şahsen öyle bir şey görmedim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Haberlere konuk olan patlayan telefonlardan bahsediyorum.Hangi telefon patladı? Ben şahsen öyle bir şey görmedim.
Kimi haberlere bakarsan Çin malı adaptörlerin sebep olduğunu görürsün. Ayrıca çoğu patlama olayı Çin de oluyor. Peki neden?Ben kablodan bahsetmiyorum zaten. Adaptörden bahsediyorum. Bunun yanı sıra haberlere konuk olan telefonların adaptörlerini gidip incelediniz mi? @SypeR
Benim şarj ettiğim adaptör, geçen sene aldığım Sony Vaio dizüstü bilgisayarımın adaptörü. Yani bilindik bir marka. Ancak voltaj, amper ve Hz gibi şeylerin farklı olması bataryayı bozar mı? Mesela bugün şarjımın eskisine göre çok çabuk gittiğini fark ettim. Bu adaptörle en fazla 6 defa şarj etmişimdir, iPhone'u. Acaba bozulma gibi bir durum var mı?Bir sakıncası yok. Çin malı şarj aletleri hariç her yerden şarj edebilirsiniz.
Belki arka planda açık kalmış bir uygulama olabilir ve buda şarj sürenizi hızlı bitirmiş olabilir.Benim şarj ettiğim adaptör, geçen sene aldığım Sony Vaio dizüstü bilgisayarımın adaptörü. Yani bilindik bir marka. Ancak voltaj, amper ve Hz gibi şeylerin farklı olması bataryayı bozar mı? Mesela bugün şarjımın eskisine göre çok çabuk gittiğini fark ettim. Bu adaptörle en fazla 6 defa şarj etmişimdir, iPhone'u. Acaba bozulma gibi bir durum var mı?
@Recep Baltaş @MF @SypeR siz ne düşünüyorsunuz. Bu saydıklarımdan dolayı bir sorun olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.