BurakMy Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 7 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #1 Merhaba. Başlıkta belirttiğim üzere iPhone'umu bilgisayar üzerinden nasıl kontrol edebilirim? (windows kullanıyorum) Son düzenleme: 7 Eylül 2025
Merhaba. Başlıkta belirttiğim üzere iPhone'umu bilgisayar üzerinden nasıl kontrol edebilirim? (windows kullanıyorum)
deshibel Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 133 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Eylül 2025 #2 iPhone bilgisayar üzerinden tam kontrol olmuyor diye biliyorum hocam. Ne için kontrol etmek istiyorsun? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2025 Artı 0 Eksi
iPhone bilgisayar üzerinden tam kontrol olmuyor diye biliyorum hocam. Ne için kontrol etmek istiyorsun?
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 7 Eylül 2025 #3 Merhaba. macOS'teki iPhone Mirroring ile bunu yapabilirsiniz. Yazılımınızı güncellemeniz yeterli. iPhone Yansıtma: Mac'inizden iPhone'unuzu kullanma - Apple Destek (TR) iPhone Yansıtma ile Mac'inizi kullanarak iPhone'unuzdaki içerikleri görüntüleyebilir ve denetleyebilirsiniz. support.apple.com Artı 0 Eksi
Merhaba. macOS'teki iPhone Mirroring ile bunu yapabilirsiniz. Yazılımınızı güncellemeniz yeterli. iPhone Yansıtma: Mac'inizden iPhone'unuzu kullanma - Apple Destek (TR) iPhone Yansıtma ile Mac'inizi kullanarak iPhone'unuzdaki içerikleri görüntüleyebilir ve denetleyebilirsiniz. support.apple.com