iPhone'u bilgisayarda mikrofon olarak kullanma

Makaleler
6
Daha fazla  
Selamlar, laptop'umda sadece 1 kulaklık girişi var ve bu mikrofon olarak da kullanılıyor. Kullandığım kulaklıkta mikrofon ve ses girişi ayrı olduğu için ikisini birlikte takamıyorum. iPhone ses kaydını gayet net bir şekilde yapıyor ve ben laptop mikrofonunu beğenmiyorum. Arka plandaki her sesi alıyor, bir bozuk para düşse yere onu bile alıyor siz hesap edin... Bilgili arkadaşlar yardım ederse sevinirim, iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Megaphone uygulamasını yükle.
  • 3.5mm jack uzatma kablosu edin. (Sesnin durumunda kablonun TRRS oması gerekbilir!)
  • Kablonun bir ucunu telefona diğerini de PC'nin mikrofon girişine bağla.
  • Uygulamayı çalıştır ve iPhone seçeneğini seç.
  • Artık mikrofon seçeneğinden gelen ses beslemesi iPhone'dan geliyor. Tebrikler!
Megaphone uygulaması.PNG

Tam da böyle bir şey arıyordum resmen ilaç gibi geldi. Çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkürler işime yaradı. Ayrıca tek jak var ise usb ses kartı almanı tavsiye ederim. Ben öyle yaptım kullanışlı ve ucuz.
Edit : Bilgi.

Arkadaşlar bu yöntem iyi güzelde. Ben aux kablosunu her 2 tarafa taktığım zaman kendi sesimi alıyorum ama acayip normal olmayan cızırtılar alıyorum. Sebebi nedir ? Birde telefona dokunduğumda cızırtı artıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı