Hocam hangi site olduğunu hatırlamıyorum ve biraz diplerdeydi. Birde sitedenmi oldu tam emin değilim.Siteyi atın kontrol edelim hocam.
Hocam hangi site olduğunu hatırlamıyorum ve biraz diplerdeydi. Birde sitedenmi oldu tam emin değilim.
Hocam hangi site olduğunu hatırlamıyorum ve biraz diplerdeydi. Birde sitedenmi oldu tam emin değilim.
Sitelerden virüs bulaşma ihtimali zor hocam, bir şey indirmediyseniz hele çok zor.
Sitelerden virüs bulaşma ihtimali zor hocam, bir şey indirmediyseniz hele çok zor.
Hocam virüs değil hacklenme. Yani dosya değil de IP'den telefonu kontrol etmek.
Hocam virüs değil hacklenme. Yani dosya değil de IP'den telefonu kontrol etmek.
Hocam ışığa cevabım var. iPhone etrafa göre kendi ekran parlaklığını ayarlayabiliyor. IPhone'larda Kaspersky sadece VPN için var diye biliyorum. Mcaffe ile bir taratın App Store üzerinden yükleyin. Bir tek o var şansınızı deneyin en kötü format atarsınız verileri yedekleyip.
Hocam konuyu hortlattım özür dilerim fakat McAfee sadece interneti taratıyor. Kısaca dosyaları falan değil. Virüs bulaştığı bulaşmasını göstermiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.