IPhone'un sıkıntısı olmadığı nasıl anlaşılır?

BlackArr0w

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar ben ikinci el bir iPhone satın aldım. Daha telefona hattımı takmadım. Telefonun önceden sıkıntılı (aranma, çalıntı vs.) Bir telefon olup olmadığını veya başka bir sorunu olup olmadığını anlamanın herhangi bir yolu var mı? Sonra sıkıntı yaşamak istemiyorum. IMEI sorgulatarak aldım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben ikinci el bir iPhone satın aldım. Daha telefona hattımı takmadım. Telefonun önceden sıkıntılı (aranma, çalıntı vs.) Bir telefon olup olmadığını veya başka bir sorunu olup olmadığını anlamanın herhangi bir yolu var mı? Sonra sıkıntı yaşamak istemiyorum. IMEI sorgulatarak aldım. Teşekkürler.

Telefonu ilk e-Devlet üzerinden sorgulatın eğer çalındıysa veya kaybolup yerde bulunduysa sahibi inbar verip IMEI numaralarını kapattırması gerekir onun dışında kolay kolay bulmanızın imkanı yok kutu faturaya sahip olmanız gerek böyle durumlarada eğer telefon sonradan ihbar verilip kapatılırsa diye ama uyarmak gerekir eğer kapandıysa hat takmanız durumunda ihbar olduğu için sinyaliniz polise gidecektir en yakındaki şube sizi arayıp nereden aldın buldun gibi teyit için arayabilir. Eğer diğer teknik sorular konusunda yapabileceğin şey şu ilk aldığın kişiden teyit alman gerek ne değişti değişmedi neresi vuruk kırık çizik diye ardından bilgisayara kablo ile bağlayıp 3uTools uygulaması ile mini çaplı ekspertiz raporu yapabilirsiniz orada ne değişti ne değişmedi sağlık durumu nedir ne zaman üretildi gibi bilgiler çıkacaktır oralardan anlayabilirsiniz.

Telefonu ilk e-Devlet üzerinden sorgulatın eğer çalındıysa veya kaybolup yerde bulunduysa sahibi inbar verip IMEI numaralarını kapattırması gerekir onun dışında kolay kolay bulmanızın imkanı yok kutu faturaya sahip olmanız gerek böyle durumlarada eğer telefon sonradan ihbar verilip kapatılırsa diye eğer diğer teknik sorular konusunda yapabileceğin şey şu ilk aldığın kişiden teyit alman gerek ne değişti değişmedi neresi vuruk kırık çizik diye ardından bilgisayara kablo ile bağlayıp 3uTools uygulaması ile mini çaplı ekspertiz raporu yapabilirsiniz orada ne değişti ne değişmedi sağlık durumu nedir ne zaman üretildi gibi bilgiler çıkacaktır oralardan anlayabilirsiniz.

Kutu fatura yok ama IMEI kayıtlı Apple TR çıkışlı zaten cihaz. Uygulamayı da simdi indireceğim. IMEI de herhangi bir sorun çıkmıyor hat takıp kullanabilir miyim?

Kutu fatura yok ama IMEI kayıtlı Apple TR çıkışlı zaten cihaz. Uygulamayı da simdi indireceğim. IMEI de herhangi bir sorun çıkmıyor hat takıp kullanabilir miyim?

Evet kullanabilirsiniz. 3uTools ekranını buraya isterseniz SS atabilirsiniz ben kontrol ederim. Bir şey anlayamazsanız diye atarken IMEI bilgilerinizi kapatmayı unutmayın.

Sıfırlayarak almışsınızdır umarım cihazı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı