iPod alınır mı?

Hocam, iPod alınır da ona iyi bir kulaklık da lazım, yani bence siz şimdi 100 TL'ye falan bir MP3 alın, bir de KZ ED12 ed 3 ya da ZSN Pro falan alın, LGS'ye girince telefon alıp oradan dinlemeye devam edersiniz.

Hocam, sanırım arkadaş sadece öneri için gelmiş.

LGS ne alaka?

Son düzenleyen: Moderatör:

Liseye geçince diyor telefon alırsın zaten diyor. Ailesinin izin vermeme sebebi yaş ve sınav kaygısı olabilir. Hem daha büyümüş hem de artık sınav derdi geçmiş olacağı için söyledi.

Ürün fiyatı çok önemli ucuza bulursanız düşünmeden alın müziksiz olmuyor. Eğer ki fiyatı yüksekse MP3 de alabilirsiniz.

Hocam alternatif olarak Aliexpress'te satılan müzik çalarlara bakabilirsiniz. Genelde iPod'a göre daha küçük yapıları oluyor. Detaylı bilgi isterseniz (kullanım deneyimi vs.) yardımcı olurum.
Yanlış anlama fakat Technopat Sosyal'e kayıt olmak için en az 13 yaşında olman lazım :)
Hocam burada 14 yaşından büyük neredeyse hiç kimse yok diye düşünüyorum. Ancak problem de olmayacaktır ne de olsa bu yaş grubu bir çoğunluk, azınlık değil.

Hocam alternatif olarak Aliexpress'te satılan müzik çalarlara bakabilirsiniz. Genelde iPod'a göre daha küçük yapıları oluyor. Detaylı bilgi isterseniz (kullanım deneyimi vs.) yardımcı olurum.

Hocam burada 14 yaşından büyük neredeyse hiç kimse yok diye düşünüyorum. Ancak problem de olmayacaktır ne de olsa bu yaş grubu bir çoğunluk, azınlık değil.
Teşekkürler. :)

Hocam alternatif olarak AliExpress'te satılan müzik çalarlara bakabilirsiniz. Genelde IPod'a göre daha küçük yapıları oluyor. Detaylı bilgi isterseniz (kullanım deneyimi vs.) Yardımcı olurum.

Hocam burada 14 yaşından büyük neredeyse hiç kimse yok diye düşünüyorum. Ancak problem de olmayacaktır ne de olsa bu yaş grubu birçoğunluk, azınlık değil.

Ya tabii ki de, Xiaomi kategorisine gir fanboyların hepsi 7 8 yaşında falan.

Ya tabii ki de, Xiaomi kategorisine gir fanboyların hepsi 7 8 yaşında falan.
Hocam bunun Xiaomi'si yok aslında, adamlar öyle bir konu açıyor ki sanki Google'da cevap yok. Ya da verilen cevaplar. Ciddi anlamda bu sitenin isminin Technopat Kids olması gerekiyor bence. Bazen her gün buraya verdiğim yarım saate yazık diyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı