iPod nereden alınır?

Bütçe
3k-4k
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu aralar bayağı heves ettim ve seneye sınav öğrencisiyim; bu nedenle telefonu köşeye koyacağım. Bunun için iPod almak veya walkman almak istiyorum fakat piyasada bir türlü uyguna bulamıyorum. Sarı sitede 5.500 TL'ye Classic Gen 5.5 buldum fakat özelleştirme vs ile adam 7.500 TL artı kargo ile 8.000 TL olur diyor. Onu geçtim, dolapta vs de fiyatlar aynı. Ucuz olanlarda ise hep çizik kırık veya ekranda sorunlar oluyor. Bir türlü böyle adamakıllı güvenebileceğim ve uyguna bir yer denk gelemedim. Sizin fikrinizi ve önerinizi de almak istiyorum. Gerçekten 6.000 TL eder mi bir iPod? İstediğim model iPod Classic Gen 5 fakat iPod Mini 2.Gen de, Nano Gen 3 de olabilir, çok kararsızım ama istediğim şeylerden biri şarkının kapağı veya albümünün ekranda oynaması. Fiyatlar ise yine 4.000 TL - 5.000 TL arası bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, piyasaya maalesef fiyatların oldukça yükseldiği bir dönemde denk gelmişsiniz. Ben de iPod classic 6. nesil kullanıcısıyım ve cihazımdan genel olarak çok memnunum. Ancak bu cihazlar ne kadar ikonik ve sağlam görünseler de içindeki parçaların (özellikle HDD'lerin) günümüz teknolojisine kıyasla oldukça hassas olduğunu unutmamak gerekiyor.
Kendi cihazımdan örnek vermem gerekirse; çok ufak bir düşme sonucu içindeki hard disk bozuldu ve tamiri için ciddi bir ek bütçe ayırmam gerekti. Bu tür potansiyel masrafları ve eski teknoloji olmalarını düşününce, istenen rakamlar bazen bir 'heves' için fazla lüks kaçabiliyor.
Sorunuza gelecek olursak; ben aldığımda da fiyatlar pek uygun sayılmazdı ama cihazı kullanmaya başladığımda o nostaljik hissiyat ve odaklanma imkanı, verdiğim her kuruşa değdiğini hissettirdi. Eğer bütçenizi çok sarsmayacaksa ve gerçekten o müzik dinleme kültürünü yaşamak istiyorsanız mantıklı olabilir, ancak teknik riskleri mutlaka göz önünde bulundurmalısınız.

Almaya karar verirseniz iPod classic almanızı öneririm almadan önce hangi nesil bütçenize uygun hangi özellik uygun iyice karar vermelisiniz. Konuyu takibe alacağım aklınıza takılan her soruyu sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Şunu da unutmadan ekleyeyim Letgo dolap gibi her türlü platformdan bakın bazen kelepir cihazlar Letgo gardroosta olabilir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı