iPod touch ve diğer IPod'lar değerlenir mi?

DenBay Tech

Hectopat
Makaleler
5
Elimde 3 tane iPod touch bir tane iPod classic ve bir shuffle duruyor. Baktım ki Apple artık sonunda iPod üretmeyi kesmiş. Sizce bu IPod'ların değeri artar mı? Artsa bile ne kadar değerlenir?

- iPod touch 6.nesil
- iPod touch 4.nesil
- iPod touch 2.nesil
- iPod classic with touch wheel.
- 4.nesil iPod shuffle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üretimde olan sadece son nesil Touch'tı zaten, onun üretimi durdu.
Geri kalanlarınki çok uzun zamandır durmuştu, değerlense bunca zamandır değerlenirdi diye tahmin ediyorum. Özellikle ülkemizde "telefon varken ne gerek var?" düşüncesi hakim.

Sırf üretimi durdu diye o cihazların değerleneceğini hiç zannetmiyorum açıkçası. Hatta Apple o cihazlara güncelleme ve desteğini keserse değeri hiç kalmaz.

Yurt dışında bu tarz iPod cihazları alıp koleksiyon ya da çeşitli çılgın Upgrade'ler yapanlar var ancak ülkemizde sanmam.
Anca koleksiyon olarak para eder, o da piyasadaki arza göre değişir. Ama sırf üretimi durdu diye değerlenmez.
Sırf üretimi durdu diye o cihazların değerleneceğini hiç zannetmiyorum açıkçası. Hatta Apple o cihazlara güncelleme ve desteğini keserse değeri hiç kalmaz.
Benim demek istediğim şey koleksiyon olarak değeri artar mı ?
iPhone 2G'yi Ebay'de binlerce dolara satanlar var
Türkiye'de iPhone 2G ise en az 1000 TL civarı

iPhone 3G'de arttı

iPod'larda böyle olur mu diye sordum ?

Benim demek istediğim şey koleksiyon olarak değeri artar mı ?
iPhone 2G'yi Ebay'de binlerce dolara satanlar var
Türkiye'de iPhone 2G ise en az 1000 TL civarı

iPhone 3G'de arttı

iPod'larda böyle olur mu diye sordum ?
Talep edenlere göre değişir. Yabancı Ülkeler de bu tür durumlar var. Ama ülkemiz de varsa değeri az da olsa artar hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı