IPS Ekran Işık Sızması Sorunu

• Konuyu başlatan YMC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 9.147

YMC

Hectopat
Daha fazla  
Amazon'dan geçtiğimiz günlerde bir laptop aldım Acer Predator Helios 300. Karanlık ortamda siyah ekran ile ışık sızması testi yaptım ve bir sorun çıkmadı ama monitöre biraz bastırınca veya üst köşelerinden tutup biraz esnetince ekranda yoğun bir biçimde ışık sızması oluyor. Siyah olan ekran açık sarı renkle doluyor. Monitöre dokunmuyorken bir problem yok ama. Bu durum normal midir, ilerde herhangi bir soruna yol açar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon'dan geçtiğimiz günlerde bir laptop aldım Acer Predator Helios 300. Karanlık ortamda siyah ekran ile ışık sızması testi yaptım ve bir sorun çıkmadı ama monitöre biraz bastırınca veya üst köşelerinden tutup biraz esnetince ekranda yoğun bir biçimde ışık sızması oluyor. Siyah olan ekran açık sarı renkle doluyor. Monitöre dokunmuyorken bir problem yok ama. Bu durum normal midir, ilerde herhangi bir soruna yol açar mı?

Laptop çerçeveleri arkadaki florasan ışığı size yansıtmamak amacıyla yapılıyor zaten. Esnetmeniz veya bastırmanız daha beter zarar vermenizede yol açabilir. Normalde siyah ekranda belli olmuyorsa herhangi bir sorun yoktur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı