IPS glow kusur sayılıp iade edilebilir mi?

sagohayranı

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar IPS panel bir bilgisayar aldım ekranında ışık sızması mi IPS glow mu tam anlayamadığım bir şey çıktı sizce bu IPS glow mu yoksa ışık sızması mi eğer IPS glow ise bunun iadesi olur mu?

Dosya Ekleri

• 20240727_002020.jpg
    20240727_002020.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 71
Hocam teknik servis ASUS'un iade onayı gelebilir mi kusur sayilip.

Hocam ışık sızması çoğu IPS ekranda var. Ama tabii ki şiddeti her monitörde değişiyor. Yeni alınan monitörlerde her türlü iade için önce teknik servis raporu isteniyor. Bazı firmalar 3 4 ölü piksele kadar dahi normal diyebiliyor.

Hocam teknik servis ASUS'un iade onayı gelebilir mi kusur sayilip.

Hocam yani IPS glow belli bir dereceye kadar normal ama şöyle bir yol izleyeiblirsiniz. Talep formunda tasarımcı olduğunuzu ve maalesef bu denli bir IPS Glow'un işinize engel olacağını belirtirsiniz. Tabi yalan söylemeyi göze alabiliyorsanız :D Ama ben gerçekten işim için kullanacağımdan 1 tane ölü piksel olduğundan iade edebilmiştim.

Hocam yani IPS glow belli bir dereceye kadar normal ama şöyle bir yol izleyeiblirsiniz. Talep formunda tasarımcı olduğunuzu ve maalesef bu denli bir IPS Glow'un işinize engel olacağını belirtirsiniz. Tabii yalan söylemeyi göze alabiliyorsanız :D ama ben gerçekten işim için kullanacağımdan 1 tane ölü piksel olduğundan iade edebilmiştim.

Hocam fotolara baktığımda ekranın resmen yüzde 20 25'ini kaplıyor sizce normal mi 😀

Ben de aldığım Viewsaonic monitörde yaşadım. Ve belki senin bahsettiğinden çok daha fazlaydı ama işimi yaparken bir sorun olmadığından ve iade vs gibi şeye gerçekten zamanım olmadığından kullanıyorum
yani kabul etmeseler bir zamanla alışacağınız bir şey oluyor. Ölü pikselden kat kat iyidir :D

Ben de aldığım viewsaonic monitörde yaşadım. Ve belki senin bahsettiğinden çok daha fazlaydı ama işimi yaparken bir sorun olmadığından ve iade vs gibi şeye gerçekten zamanım olmadığından kullanıyorum.
Yani kabul etmeseler bir zamanla alışacağınız bir şey oluyor. Ölü pikselden kat kat iyidir :D

Zaten bilgisayar diyeti lazım herkese bırakayım iadeye gitsin hep psikolojim düzelir 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı