Hocam direk düz bakınca görünüyor ama yanlardan bakınca görünmüyor. Glow mu bu durumda?Arkadaşlar merhaba, aşağıdaki fotoğraftaki durum IPS glow mu yoksa ışık sızması mı? İade etmeli miyim? İlk fotoda özellikle sorduğum kısım. Çünkü köşeden değil de yandan geliyor.
Eki Görüntüle 2213327
Eki Görüntüle 2213328
Hocam direk düz bakınca görünüyor ama yanlardan bakınca görünmüyor. Glow mu bu durumda?
Arkadaşlar merhaba, aşağıdaki fotoğraftaki durum IPS glow mu yoksa ışık sızması mı? İade etmeli miyim? İlk fotoda özellikle sorduğum kısım. Çünkü köşeden değil de yandan geliyor.
Eki Görüntüle 2213327
Eki Görüntüle 2213328
IPS glow her açıdan belli olur, ışık sızması ise belirli açıdan belli olur, muhtemelen ışık sızması var ama diğer arkadaşlarlarda fikrini belirtise iyi olur ama benim görüşüm ışık sızması olduğu yönünde.
Ve ışık sızması çok normal bir sorundur, yani başka bir monitör alsan yine ışık sızması olacaktır (belki daha az belki daha fazla bilemeyiz) ama şunu demem lazım oyun oynarken falan çok fazla belli olmuyor benim de monitörümde ışık sızması var gerçi benimki bayağı az ama oyun oynarken falan rahatsız etmiyor.
Hocam parlaklığı benim gördüğüm şekilde ayarlamaya çalıştım ve monitörü sağa sola çevirip video çektim. Linki üstte. Rica etsem bir bakıp fikrinizi yazabilir misiniz?
Ya bi türlü emin olamadım parmakla hafif bastırınca hafif azalıyor falan çok arada kaldım iade edip etmemek adına.Attığın videoda sızıntılar yok olmuyor, aksine parlaklıkları değişiyor yani IPS glow olması lazım. sızıntı olsaydı monitörü çevirdiğinde sızıntının yok olması lazımdı bende az önce kendi monitörümde denedim.
Ya bir türlü emin olamadım parmakla hafif bastırınca hafif azalıyor falan çok arada kaldım iade edip etmemek adına.
Hocam aslında bunu ben ikinci monitör olarak aldım. İki monitör de acer. İkisi de IPS şu an. Diğerinde böyle bir durum asla yok. Glow vs kesinlikle yok. Bunda direk gözüme battı. O nedenle içine kurt düştü.Hocam dediğim gibi genel olarak çok belli olan bir şey değil bunlar, ister glow ister sızıntı olsun, sen bir oyuna gir özellikle karanlık bir oyun olsun Outlast, deathspace gibi eğer böyle karanlık oyunlarda bile belli oluyorsa iade edebilirsin ama belli olmuyorsa hiç uğraştırma kendini.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.