Arawn920
Kilopat
Daha fazla
Yavaşça sağdan sola doğru giderken eğer açıdan açıya parlama azalıyorsa IPS Glow'dur.Merhaba, monitörümde ışık sızması var diye şüpheleniyordum ama IPS Glow diye bir şey de varmış. Attığım fotoda IPS glow varmış gibi duruyor. Aradaki farkı nasıl anlarım?
soldan sağa anlamadimda, solunda durup yukariya assagida dogru indikce parlik azaliyor.Yavaşça sağdan sola doğru giderken eğer açıdan açıya parlama azalıyorsa IPS Glow'dur.
Normal derken, teknik sorun değil mi?İkisi benzer şeyler LCD ekranlarda bu tür sorunlar normaldir.
Parlamayacak bir açıdan bakınca eğer beyaz bölgeler görmezseniz ışık sızması yoktur, ama eğer köşelerden beyaz bölge görüyorsanız ışık sızması vardır. IPS Glow, hafif yansıma gibi bir şey.soldan sağa anlamadimda, solunda durup yukariya assagida dogru indikce parlik azaliyor.
Valla hocam astigmatlı gözlerle anlayamıyorumParlamayacak bir açıdan bakınca eğer beyaz bölgeler görmezseniz ışık sızması yoktur, ama eğer köşelerden beyaz bölge görüyorsanız ışık sızması vardır. IPS Glow, hafif yansıma gibi bir şey.
Dediğim gibi hocam, kenarlardan ya da köşelerden beyaz bölge çıkmıyorsa ışık sızması yoktur.Valla hocam astigmatlı gözlerle anlayamıyorum. HDR açınca varmış gibi hissediyorum. Film izlerken herhangi bir ciddi tuhaflık hissetmedim ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.