IPS panel monitörde ışık sızması var

keremakdogannn

Femtopat
Daha fazla  
IPS panel yeni aldığım monitöre siyah ekrana karanlık ortamda baktığımda ışık sızmaları fark ettim. Sizce değişim veya iade talep edeyim mi? Normal mi?

Dosya Ekleri

• 9838C0F5-7C6C-47F6-9799-914F21C10AE8.jpeg
    9838C0F5-7C6C-47F6-9799-914F21C10AE8.jpeg
    300,1 KB · Görüntüleme: 79
  • 1A2787EB-241F-4FE1-9988-6B81D28BD183.jpeg
    1A2787EB-241F-4FE1-9988-6B81D28BD183.jpeg
    65 KB · Görüntüleme: 71
hocam ışık sızması olmayan ips panel görmedim, çok üst düzeyler dışında. bu sızmayı azaltacak filtreler gördüm ama onlar da parlaktıktan feragat ediyorlar.

Alacağınız IPS monitörlerin %99'u bu şekilde hatta belki daha fazla sızma ile gelecektir. Film izlerken aşırı rahatsız etmiyorsa iade etmenize gerek yok.

Parlaklık ayarları ile oynayarak bir nebze görünürlüğünü azaltabilirsiniz.

Alacağınız IPS monitörlerin %99'u bu şekilde hatta belki daha fazla sızma ile gelecektir. Film izlerken aşırı rahatsız etmiyorsa iade etmenize gerek yok.

üst kısımlardaki ışık sızmaları normal midir?

Değiştirsen de aynı şekilde gelir.
üst kısımlardaki ışık sızmalarını fark ettiniz mi normal midir onlar da ?

hocam ışık sızması olmayan ips panel görmedim, çok üst düzeyler dışında. bu sızmayı azaltacak filtreler gördüm ama onlar da parlaktıktan feragat ediyorlar.
üst kısımlardaki beyaz ışık sızmaları da normal midir bir de alt taraflarda sarı ışık tarzı bişey var ?

Son düzenleme:
Üst kısımlardaki ışık sızmaları normal midir?

Üst kısımlardaki ışık sızmalarını fark ettiniz mi normal midir onlar da?

Üst kısımlardaki beyaz ışık sızmaları da normal midir bir de alt taraflarda sarı ışık tarzı bir şey var?

Üst tarafta beyaz olan şeyler ışık sızması. Alttaki sarılar IPS glow.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00