bloudosia Kilopat Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 507 10 Eylül 2018 #21 "Cellat"Bey dedi: Arkadaş 1060 kullanıyor 1060 da Gsync teknolojisi var kafan nerde senin free sync amd kartları için Genişletmek için tıkla... FreeSync var diye alınmayacak durumu yok?
"Cellat"Bey dedi: Arkadaş 1060 kullanıyor 1060 da Gsync teknolojisi var kafan nerde senin free sync amd kartları için Genişletmek için tıkla... FreeSync var diye alınmayacak durumu yok?
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.961 Makaleler 3 Çözümler 16 10 Eylül 2018 #22 bloudosia dedi: IPS ve CURVED neden oyun için uygun değil kannızca? Merak ettim. 2k kaldırabileceğini sanmıyorum sistemimin. Bayağı bir arada kaldım vallahi. LoL ana oyunum gibi bir şey diyebilirim ama 144 Hz'den vazgeçmeye değer mi bilemedim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız LoL de 100-120 FPS üstü alıyorsa alınır.
bloudosia dedi: IPS ve CURVED neden oyun için uygun değil kannızca? Merak ettim. 2k kaldırabileceğini sanmıyorum sistemimin. Bayağı bir arada kaldım vallahi. LoL ana oyunum gibi bir şey diyebilirim ama 144 Hz'den vazgeçmeye değer mi bilemedim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız LoL de 100-120 FPS üstü alıyorsa alınır.
bloudosia Kilopat Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 507 10 Eylül 2018 #23 @Oreki Son olarak bir soru sormak istiyorum mümkünse, VA panel olduğunu nasıl anlıyorsunuz?
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.874 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 10 Eylül 2018 #24 Monitörün özelliklerine bakarak. Sitesinde bulabilirsiniz.
bloudosia Kilopat Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 507 10 Eylül 2018 #25 Oreki dedi: Monitörün özelliklerine bakarak. Sitesinde bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aa doğru nedense modeli hiç araştırmayı denemedim Google'da. Teşekkür ederim. VA panel 144hz 1ms alacağım sanırım.
Oreki dedi: Monitörün özelliklerine bakarak. Sitesinde bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aa doğru nedense modeli hiç araştırmayı denemedim Google'da. Teşekkür ederim. VA panel 144hz 1ms alacağım sanırım.
<Dothraki Hectopat Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 348 Çözümler 2 10 Eylül 2018 #26 bloudosia dedi: Aa doğru nedense modeli hiç araştırmayı denemedim Google'da. Teşekkür ederim. VA panel 144hz 1ms alacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Msi Optix G24C 23,6''Led Monitör - Vatan Bilgisayar Piyasadan daha uygun fiyata Vatan bilgisayarda satışta. Vatan bazen şaşırtabiliyor
bloudosia dedi: Aa doğru nedense modeli hiç araştırmayı denemedim Google'da. Teşekkür ederim. VA panel 144hz 1ms alacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Msi Optix G24C 23,6''Led Monitör - Vatan Bilgisayar Piyasadan daha uygun fiyata Vatan bilgisayarda satışta. Vatan bazen şaşırtabiliyor
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.874 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 10 Eylül 2018 #27 Bu model de iyi ama aradaki fiyat farkını vermeye bence değmez. En azından bir indirim falan bekleyin.
Bu model de iyi ama aradaki fiyat farkını vermeye bence değmez. En azından bir indirim falan bekleyin.
bloudosia Kilopat Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 507 10 Eylül 2018 #28 <Dothraki dedi: Msi Optix G24C 23,6''Led Monitör - Vatan Bilgisayar Piyasadan daha uygun fiyata Vatan bilgisayarda satışta. Vatan bazen şaşırtabiliyor Genişletmek için tıkla... Arkadaşın attığı Acer monitörü düşünüyorum şuanda.
<Dothraki dedi: Msi Optix G24C 23,6''Led Monitör - Vatan Bilgisayar Piyasadan daha uygun fiyata Vatan bilgisayarda satışta. Vatan bazen şaşırtabiliyor Genişletmek için tıkla... Arkadaşın attığı Acer monitörü düşünüyorum şuanda.
<Dothraki Hectopat Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 348 Çözümler 2 10 Eylül 2018 #29 Seçenek olsun diye ekledim. Karar sizin tabii ki. Bende Ms takıntısı var biraz
bloudosia Kilopat Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 507 10 Eylül 2018 #30 <Dothraki dedi: Seçenek olsun diye ekledim. Karar sizin tabii ki. Bende Ms takıntısı var biraz Genişletmek için tıkla... Bayağı bi arada kaldım, açıkçası 4ms olup alınmaya değer mi diye bayağı düşünüyorum.
<Dothraki dedi: Seçenek olsun diye ekledim. Karar sizin tabii ki. Bende Ms takıntısı var biraz Genişletmek için tıkla... Bayağı bi arada kaldım, açıkçası 4ms olup alınmaya değer mi diye bayağı düşünüyorum.