IPS ve G-SYNC'li monitör tavsiyesi

Yani G-Sync Compatible olmayan monitör mü tercih etmem lazım?
FreeSync veya G-Sync Compatible ibaresi varsa sizin ekran kartınızla uyumlu olmaz. Sadece G-Sync olarak belirtilen monitörlere bakın. Ayrıca satış sitesindeki bilgilere göre değil de monitörün kendi sitesindeki bilgilere göre hareket edin.

FreeSync veya G-Sync compatible ibaresi varsa sizin ekran kartınızla uyumlu olmaz. Sadece G-Sync olarak belirtilen monitörlere bakın. Ayrıca satış sitesindeki bilgilere göre değil de monitörün kendi sitesindeki bilgilere göre hareket edin.

Çok iyi anladım çok teşekkür ederim peki bu 1ms ile 2ms arasında çok büyük fark olur mu oyunlarda falan.
Direk G-SYNC'li monitörleri tercih edin diyor benim dediğim işte.

Aynen öyle. Mesela o en son attıklarım sadece G-SYNC'li.

Çok iyi anladım, çok teşekkür ederim. Peki bu 1 ms ile 2 ms arasında çok büyük fark olur mu?
Çok dikkatli baktığınızda belli şartlar altında farkı az da olsa görebilirsiniz belki fakat ghostingi görecem diye uğraşmayıp oyununuza bakarsanız 5 ms bile normal gelecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı