IPS ve LED Yalan mı?

Evet Benq monitörü iade ettim. Satın aldım ama ürünü hala kargolamamışlardı. Ghosting olduğu görülen videodan sonra iyki gelmemiş dedim ve az once ıptal ettım. Evimde kullandığım philips monıtor var 23" 350cd mukemmel. Aynısından 300 liraya buldum ikinci el 3 ay kullanılmış. Onu alacağım mecbur :d 8 yıl oncenın monıtoru ama ne varsa eskılerde var.

Tam marka paylaşabilir misin?
Belki bende bulabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Volume10 benim evde de bir PHILIPS 170S LCD Monitör var, Temmuz 2008'de almıştım, bir ara görüntüde dalgalanma olmuştu. Kısa sürede kendiliğinden geçti. 8 yıl olmuş alalı, ne bir ölü pikseldir ne de bir arıza. Hiçbir sorunu yok belki 8 sene daha kullanacağım, o kadar güveniyorum.

Evet Benq monitörü iade ettim. Satın aldım ama ürünü hala kargolamamışlardı. Ghosting olduğu görülen videodan sonra iyki gelmemiş dedim ve az once ıptal ettım. Evimde kullandığım philips monıtor var 23" 350cd mukemmel. Aynısından 300 liraya buldum ikinci el 3 ay kullanılmış. Onu alacağım mecbur :d 8 yıl oncenın monıtoru ama ne varsa eskılerde var.

350cd monitörü merak ettim. Markasını paylaşabilir misiniz?

Almadıysanız 23" yerine 22" tercih ettim. Bugun elıme ulastı. Monitörü taktım ve 23"'ten çok farklı olmadığını gördüm. Gerçektem mükemmel çıktı tavsıye ederım :)

BenQ GW2270H 21.5" 5ms (Analog+2xHDMI) Full HD VA Monitör

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı