IPS veya OLED panel 27" 2K monitör önerisi arıyorum. Fiyat performans ürünlerine daha açık olduğumu soyleyebilirim. Uygun fiyatli bir ürün arıyorum ama kendim bulamadım sizlere danışmak istedim. Şimdiden teşekkür ederim dostlar.
Bütçeniz nedir ve ne amaçla alıyorsunuz? (FPS Oyun, Hikayeli oyun, film vb.)IPS veya OLED panel 27" 2K monitör önerisi arıyorum. Fiyat performans ürünlerine daha açık olduğumu soyleyebilirim. Uygun fiyatli bir ürün arıyorum ama kendim bulamadım sizlere danışmak istedim. Şimdiden teşekkür ederim dostlar.9
Bütçem 7-10k arası dostum. TeşekkürlerBütçeniz nedir ve ne amaçla alıyorsunuz? (FPS Oyun, Hikayeli oyun, film vb.)
![]()
LENOVO Legion R27qe 27 inç 0.5 ms 180 Hz 2K IPS Monitör Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LENOVO Legion R27qe 27 inç 0.5 ms 180 Hz 2K IPS Monitör fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kwww.mediamarkt.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.