IPS veya VA panel monitör önerisi

seabengaynak

Decapat
Daha fazla  
İyi forumlar herkese,

Oyun olarak sadece Valorant, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege ve TFT(nadiren) bu oyunları oynuyorum. 144 veya 165 Hz 1ms güzel bir monitör önebilir misiniz? IPS veya VA panel.

Birkaç model baktım aslında ama ilk defa bir monitör alacağım için bilen birilerinden fikir almakta fayda var diye düşünüyorum ViewSonic falan iyi midir olası kronik bir sorun çıkar mı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim Bütçe max 4000-5000 tl civarları sınırları biraz zorlamaya çalışırım eğer önerebileceğiniz güzel bir model var ise.

AOC Monitör 240 Hz istersen yeni monitörlerdendir.
BenQ kalitelidir.
Lg üzmeyebilir hem IPS.
VA panel ben pek tercih etmiyorum. Ghosting ihtimali var biliyorsundur.
ViewSonic Monitör bu monitörü var 2K.
Aynen bende IPS istiyorum da hocam çok fazla marka model var ortalıkta. Benim aklıma yatanlar az çok şöyle; aoc-msi-asus tuf -gamepower-gigabyte bir de monsterin monitörü var.
Sen ne diyorsun dostum bu işe

Aynen bende IPS istiyorum da hocam çok fazla marka model var ortalıkta. Benim aklıma yatanlar az çok şöyle; AOC-MSI-ASUS TUF -Gamepower-Gigabyte bir de Monster'in monitörü var.
Sen ne diyorsun dostum bu işe

Sıralaman yanlış. AOC tamam iyidir ama en tepede değil. MSI ölü pikselden çok yara aldı. ASUS TUF serisi renk ve siyahlardaki pikselleşmeden eleştirilerin odağında. Gamepower ve Monster yoruma bile gerek yok uzak durmak lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı