İptal edilen sipariş bugün dağıtıma çıktı

Hatta bazı çakallar 10 binlik işlemci alıp içinden speaker çıktı deyip çökmek isteyenler oluyor. Bir de mahkemeye vereceğiz diyorlar. Hiç sıkıntı yok savcılığa suç duyurusunda bulununca süt dökmüş kediye dönüyorlar.

Hatta bazı çakallar 10 binlik işlemci alıp içinden speaker çıktı deyip çökmek isteyenler oluyor. Bir de mahkemeye vereceğiz diyorlar. Hiç sıkıntı yok savcılığa suç duyurusunda bulununca süt dökmüş kediye dönüyorlar.
Bulunsunlar ben 2 tane verdim hepsi burada dan bide bu siteden derim karıştırdım 😎

Bu nasıl mantık ya. Çökerim filan. Peki aynı şeyi firmalar size yapsa paranıza çökse mesela.

O zaman bu benim sorunum olur. Ben çöktüğümde ise firmaların. Kart hareketlerimi her dakika kontrol etmek zorunda değilim, arayıp durumu bildirirlerse iade ederim yoksa kaynar gider.

O zaman bu benim sorunum olur. Ben çöktüğümde ise firmaların. Kart hareketlerimi her dakika kontrol etmek zorunda değilim, arayıp durumu bildirirlerse iade ederim yoksa kaynar gider.

Aynısını yapacağım ben zorunda mıyım sürekli kontrol etmeye, hem 1 kere panelden iptale bastım iptal etmedi kargolanıyor gözüktü desteğe 2 kere yazdım 1. De panelden yap dediler 2. de kendileri iptal etti iade aldım bankamdan, kargocuya geri gönderticektim adam kapıya koyup birine götür demiş bana gelen kodu bile adama vermedim görmedim bile koymuş gitmiş şimdi ben ne yapayım abi.

Aynısını yapacağım ben zorunda mıyım sürekli kontrol etmeye, hem 1 kere panelden iptale bastım iptal etmedi kargolanıyor gözüktü desteğe 2 kere yazdım 1. De panelden yap dediler 2. de kendileri iptal etti iade aldım bankamdan, kargocuya geri gönderticektim adam kapıya koyup birine götür demiş bana gelen kodu bile adama vermedim görmedim bile koymuş gitmiş şimdi ben ne yapayım abi.
Kolayınıza gelen taraf almak diye yapılması gereken de bu diyemezsiniz. İçinizde biraz alma hissi varsa zaten sebepleri sayarsınız fakat önemsiz. Tam tersi almamak hissi varsa da sebepler sayabilirsiniz. Yapılması gereken parası ödenmeyen, hak edilmeyen ürünü geri göndermek. Ortadaki sebepler önemli değil. Önemli olan yapılması gereken. Eden bulur. Asıl mesele bu olmasa da Alırsan senden de alırlar, Verirsen sana da verirler. Alan El Veren Elden Üstündür.

Kolayınıza gelen taraf almak diye yapılması gereken de bu diyemezsiniz. İçinizde biraz alma hissi varsa zaten sebepleri sayarsınız fakat önemsiz. Tam tersi almamak hissi varsa da sebepler sayabilirsiniz. Yapılması gereken parası ödenmeyen, hak edilmeyen ürünü geri göndermek. Ortadaki sebepler önemli değil. Önemli olan yapılması gereken. Eden bulur. Asıl mesele bu olmasa da alırsan senden de alırlar, verirsen sana da verirler. Alan el veren elden üstündür.

Abicim ben pazar günü olmasaydı desteği de arayacaktım hem destek yok, 1 kere iade et butonuna bastım olmadı, desteğe yazdım git iptal ete bas dediler, sipariş numarasını verdim iptal ettik dediler panelden de öyle gözüktü bir sabah kalktım kargonuz dağıtıma çıktı dedi kargocuya ben al geri götür demeye gerek kalmadan kapıya bırakmış komşuma vermiş al ver demiş bana gelen kargoyu alırkenki koduda sormadan aceleylen gitmiş, şimdi ben suçluyum firma suçsuz peşine düşerlerse veririm düşmezlerse insiyatifime bağlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı