T tyrexxw Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 561 Çözümler 1 10 Mart 2021 #1 BKM.com'dan kitap aldım ve daha ürün hazırlanıyor yazısı varken sipariş iptal talebinde bulundum. Ama sağolsunlar kargoya vermişler, ben gelen kargoyu almak istemiyorum ve kapıda ödeme ile aldım. Kargocuya ben almak istemiyorum desem ne olur? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2021
BKM.com'dan kitap aldım ve daha ürün hazırlanıyor yazısı varken sipariş iptal talebinde bulundum. Ama sağolsunlar kargoya vermişler, ben gelen kargoyu almak istemiyorum ve kapıda ödeme ile aldım. Kargocuya ben almak istemiyorum desem ne olur?
D deleteaccount123 Decapat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 861 Çözümler 3 10 Mart 2021 #2 Almak istemediğinizi belirtmeniz yeterlidir. Artı 1 Eksi
Kagan USTA Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 587 Çözümler 1 Yer Ankara,Turkey 10 Mart 2021 #3 Alıp bkm ile görüşüp iade edebilirsiniz. Kargoyu almanızı öneririm. Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.134 Makaleler 3 Çözümler 194 10 Mart 2021 #4 Kapıyı açmazsanız kargo şubesine geri gider, 3 gün sonra da BKM'ye geri gönderilir. Artı 0 Eksi
KS KS T tyrexxw Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 561 Çözümler 1 10 Mart 2021 #5 ItsAllGoodman dedi: Kapıyı açmazsanız kargo şubesine geri gider, 3 gün sonra da BKM'ye geri gönderilir. Genişletmek için tıkla... Kargo ücreti ve kapıda ödeme ücreti var. Kargo ücreti BKM kendi veriyor, okuduğum kadarıyla bunları kendim ödemem gerekiyor. Onlarda razıyım. Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman dedi: Kapıyı açmazsanız kargo şubesine geri gider, 3 gün sonra da BKM'ye geri gönderilir. Genişletmek için tıkla... Kargo ücreti ve kapıda ödeme ücreti var. Kargo ücreti BKM kendi veriyor, okuduğum kadarıyla bunları kendim ödemem gerekiyor. Onlarda razıyım.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.134 Makaleler 3 Çözümler 194 10 Mart 2021 #6 tyrexxw dedi: Kargo ücreti ve kapıda ödeme ücreti var. Kapıda ödemeyi BKM kendi veriyor, okuduğum kadarıyla bunları kendim ödemem gerekiyor. Onlarda razıyım. Genişletmek için tıkla... O zaman durumu anlatıp sadece kargo parasını öderseniz kargocu anlayış gösterecektir diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
tyrexxw dedi: Kargo ücreti ve kapıda ödeme ücreti var. Kapıda ödemeyi BKM kendi veriyor, okuduğum kadarıyla bunları kendim ödemem gerekiyor. Onlarda razıyım. Genişletmek için tıkla... O zaman durumu anlatıp sadece kargo parasını öderseniz kargocu anlayış gösterecektir diye düşünüyorum.
2 212374 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 2.949 Çözümler 10 10 Mart 2021 #7 Kargoyu teslim alma iade olur. ItsAllGoodman dedi: O zaman durumu anlatıp sadece kargo parasını öderseniz kargocu anlayış gösterecektir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... ödemesine gerek yok. Artı 0 Eksi
Kargoyu teslim alma iade olur. ItsAllGoodman dedi: O zaman durumu anlatıp sadece kargo parasını öderseniz kargocu anlayış gösterecektir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... ödemesine gerek yok.
Ozanakgun26 Hectopat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 144 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #8 Siparisi iptal ettiginiz halde kargoya verildigini soyleyip kargoyu almazsaniz sorun olmayacaktir. Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.134 Makaleler 3 Çözümler 194 10 Mart 2021 #9 212374 dedi: ödemesine gerek yok. Genişletmek için tıkla... Kargo ücreti de kapıda ödemeymiş, sonradan sıkıntı olabilir belki. Birkaç TL için başına dert almaması daha iyi olur. Artı 0 Eksi
212374 dedi: ödemesine gerek yok. Genişletmek için tıkla... Kargo ücreti de kapıda ödemeymiş, sonradan sıkıntı olabilir belki. Birkaç TL için başına dert almaması daha iyi olur.
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 10 Mart 2021 #10 BKM sürekli aynı şeyi yapıyor. İade edilene kadar kargoya verilmiyor. Buna kaçıncı kez karşılaşıyorum bilmiyorum. Artı 0 Eksi
BKM sürekli aynı şeyi yapıyor. İade edilene kadar kargoya verilmiyor. Buna kaçıncı kez karşılaşıyorum bilmiyorum.