IPTV Smarters Pro programı ücretsiz premium

İcloud hesabınızla üye olun, ve premium siparişi verin. Daha sonar uygulamayı İOS üzerinden açıp Buy Premium şeçeneğini seçin yaklaşık yarım saat sonra premium oluyor. Ben bu şekilde yaptım Buu premium yeri kayboldu bende.

Nerden IPTV aldınız? Bende arıyorum ama adam akıllı güvenilir bir hizmet bulamadım.

Tesekkurler fırsat için ip tv yok ama alabilirim belki diye faydalandım. Çok tavsiye edilen bir program kategorilendirme ve arayüz kolaylığı nedeniyle.

Nerden IPTV aldınız? Bende arıyorum ama adam akıllı güvenilir bir hizmet bulamadım.
Benim aldığım bir IPTV var hem Türk hem yabancı (ücretli - ücretsiz) her kanal var ve tüm ücretli yayın platformlarının içerikleri var. Ama sosyalde paylaşmam doğru olmaz sanırım korsana girdiği için. Fiyat yıllık 300 liraydı.

Bulunduğum ilçedeki yerel TV yayın işleriyle uğraşan bir dükkandan satın almıştım, internetteki IP TV hizmetlerine pek güvenmiyorum. Yıllık bedeli 250₺ idi.

Google'a ücretsiz IPTV linkleri diye aratırsanız bulabilirsiniz. Hazır hesaplar var sitelerde fakat yine de dikkat edin, ücretsiz linklerden zararlı şeyler çıkabilmekte.

LG TV de smarters Pro'ya kendi oynatma listemi yükleyemiyorum listeyi kabul etmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu programla m3u dosyaları nasıl seyredilir?

Program tamam da IPTV bulamıyoruz ki izleyecek... Benim anlamadığım bu kadar adam nerden bulup izliyor. Bir tane bile adam akıllı güven veren bir IPTV hizmeti bulamadım alacak...

Güzel ve güvenilir iptv arayan arkadaşlar dm atabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…