Daha fazla
Satın aldıktan sonra sorun yaşadınız mı? Yabancı bir uygulama ve kendi sitesinden satın alıyorsunuz sanırım.
Hiçbir sorun yaşamadım çokta memnunum. Googleplayden indiriyorsunuz indirdikten sonra satın alıyorsunuz. Satın alınca bütün özellikleri açılıyor. Satın almadanda kullanırsınız ancak kısıtlamaları oluyor o zaman.Satın aldıktan sonra sorun yaşadınız mı? Yabancı bir uygulama ve kendi sitesinden satın alıyorsunuz sanırım.
Bilgisayardan söz ediyorum hocam, süresi bitince hiçbir şekilde erişemiyorum, bahsettiğiniz program bizi farklı sitelere yönlendirerek işlem yaptırıyor.Hiçbir sorun yaşamadım çokta memnunum. Googleplayden indiriyorsunuz indirdikten sonra satın alıyorsunuz. Satın alınca bütün özellikleri açılıyor. Satın almadanda kullanırsınız ancak kısıtlamaları oluyor o zaman.
Ben Android Boxta kullanıyorum. Farklı site derken screenshot atabilirsin. Kendi sitesine yönlendiriyor evet ordan satın alıyorsun zaten. Bilgisayarda Smarters Pro kullanabilirsin.Bilgisayardan söz ediyorum hocam, süresi bitince hiçbir şekilde erişemiyorum, bahsettiğiniz program bizi farklı sitelere yönlendirerek işlem yaptırıyor.
tivimateiptvpro.com adresini veriyor oradan satın almamız gerekiyor, 12.99$ şu an lifetime ömür boyu üyelik.Ben Android Boxta kullanıyorum. Farklı site derken screenshot atabilirsin. Kendi sitesine yönlendiriyor evet ordan satın alıyorsun zaten. Bilgisayarda Smarters Pro kullanabilirsin.
Memnun musunuz ömür boyu olan paketi almayi düşünüyorum.tivimateiptvpro.com adresini veriyor oradan satın almamız gerekiyor, 12.99$ şu an lifetime ömür boyu üyelik.
1 senedir sorunsuz kullanıyorum boxta. Ömürlük lisans ileMemnun musunuz ömür boyu olan paketi almayi düşünüyorum.
Internete yazdığın zaman yada Xte bisürü var. Test al önce.Ip.tv yi ayri mi alicaz ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.