IPX80 coil nasıl daha ucuza alınabilir?

Emirbeyq

Hectopat
Daha fazla  
5 coil 700-800 TL'ye geliyor, ayda min 2 coil yanıyor desek çok maliyetli olmaya başladı, nasıl daha ucuza halledebilirim bu coil işini? Bilgisi olan var mı?

Hocam sarılabilir aparat alarak devamlı coil masrafından kurtulabilirsiniz.
Burayada bir sarım videosu bırakayım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sarılabilir aparat alarak devamlı coil masrafından kurtulabilirsiniz.
Burayada bir sarım videosu bırakayım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle bir şey ile uğraşcağına smokun rba coillerini al sarılabilir.

5 coil 700-800 TL'ye geliyor, aydamin 2 coil yanıyor desek çok maliyetli olmaya başladı, nasıl daha ucuza halledebilirim bu coil işini? Bilgisi olan var mı?

Hocam bende IPX80 almak istiyorum İzmir'de yaşıyorum elden alabileceğim bir yer veya güvenilir bir platform arıyorum yardımcı olabilir misin?

1 ayda 2 adet nasıl yaktınız? Ben 6 ayda 1 coil yakıyordum IPX 80 ile.
50w kullanıyorum siz muhtemelen 20-25 kullanıyorsunuzdur normal

Hocam bende IPX80 almak istiyorum İzmir'de yaşıyorum elden alabileceğim bir yer veya güvenilir bir platform arıyorum yardımcı olabilir misin?
internetteki sitelerin yorumlarına(şikayetvar,ekşi,diğer forumlar) ve sahte olup olmadıklarına bakın bende internetten aldım çok fazla likit vs alıyorum bilinmedik sitelerden ama hiç dolandırılmadım çok kötü likitler gönderdiler ama hiç elim boş kalmadı şu ana kadar çok fazla dolandırıcı yok bu piyasada öneri temelli olduğu için

Erkin abi var onunla iletişime geç erk buhar.

50W kullanıyorum siz muhtemelen 20-25 kullanıyorsunuzdur normal.

İnternetteki sitelerin yorumlarına(Şikayetvar, ekşi, diğer forumlar) ve sahte olup olmadıklarına bakın bende internetten aldım çok fazla likit vs alıyorum bilinmedik sitelerden ama hiç dolandırılmadım çok kötü likitler gönderdiler ama hiç elim boş kalmadı şu ana kadar çok fazla dolandırıcı yok bu piyasada öneri temelli olduğu için.

Ben de 40-60 arası kullanıyordum sorun bence aldığın coillerde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı